Hieman jotain haalareista, välikaudesta ja ostoksista

Ajattelin olevani fiksu ja ostaa ensi talven haalarin alesta. No kaikki menikin sit vähän.. niin etten osannut päättää. Ihastuin Reiman keltaiseen haalariin joka olisi ollut ihana Ellille, mutta ongelmaksi osottautuikin se etten saanut käymään sitä yhteen, Ainon haalarin kanssa. 
Värien suhteen.. Turhamaistako?
Ainolle alla oleva haalari olisi ollut ihan kiva,
 mutta tuosta vetoketjusta en tykännyt.
Niimpä kun en siihen heti ihastunut, en sitä ottanut. :)

Naiset vaikeitako? ;)



Nyt kun lumet sulivat piti kaivaa esiin välikausivaatteet. No meillähän ei ollutkaan kuin kurahaalari Ainolle, joten hankintaan meni sekin. Aikani selailtuani sivuja, löysin Tenavalinan sivuilta kivan haalarin, jota en ollut nähnyt muualla. Haalari ei ole keväisenvärinen, mutta siinä ei näy niin helposti lika kuin yksivärisessä kirkkaassa värissä.

Puku on Reiman ja ihastuin siihen heti. Ruskea pohja, jossa valkoisia sydämmiä. Aino leikkii sen verran kontalaan ja ulkona yleensäkkin, että valkoiset sydämmet eivät välttämättä ole kauan valkoisia. Uusi siksi, että se kestää myös Ellillekkin. Kurahaalarilla ne märimmät leikit ja tämä vähän kuivemmille ilmoille :) Mikä parasta kaikki asusteet käyvät puvun kanssa.


 Nettikaupasta lähti mukaan ale - vaatteita. Kerran kun Maxmorran tai Småfolkin vaatteita saa vähän edullisemmin, ei voi olla sitä mahdollisuutta käyttämättä. Maxmorran ihanan värinen jumpsuit Ainolle. Tämä on kylläkin vielä iso, mutta näissähän se ei haittaa. Aivan ihanan värinen.

 Mukaan lähti myös Ellille omppubody ja Ainolle onppumekko. Tämäkin vielä hieman iso, mutta menee nyt yökkärinä ja myöhemmin mekkona. Nämä ihanat värit vievät mennessään. Juuri siksi rakastan Småfolkin ja Maxmorran vaatteita. Esimerkiksi bodeissa on monia väreja ja ne mahdollistavat yhdistelyn eri alaosien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä