Niin se syksy lähenee

 ja on aika miettiä lastenvaatteita...
Ainolle  välikausivaatteet on jo jemiksessä (täältä voi kurkata). Kuitenkin hakusessa on ollut kurahaalari fleecevuorella, rikkiytyneiden kurahousujen (joissa oli fleecevuori) tilalle. Mielestäni tälläinen haalari on hirmu kätevä  kun on  märkää, loskaa taikka lunta joka kastelee. Onhan erilliset kurahousut kätevät kun heittää alle mitä sillä hetkellä tarvitsee.

Kuitenkin, pukeminen ei ole lasten lempipuuhaa niin ajattelin että helpomalla pääsee Aino ja sen hermot sekä äitin hermot. Puettavana on kuitenkin ensi talvena kaksi lasta yhden sijaan. Ei tarvitse ensin laittaa toppahaalaria jonka jälkeen tunkea kurahaalareita ja takkia kun voi vetää päälle suoraan kurahaalarin ja menoks!

kuva täältä



Ellokselta löysin aivan ihanan Tretonin kurahaalarin jonka meinaan hankkia meille! Yllättäen luumun värinen ja uskon merkinkin olevan hyvä!


Talveksi on jemmassa Ticetin käytetty haalari, kakkoshaalariksi ja 104cm uusi Jonathanin haalari.. Joka voi olla iso tai sitten ei, mutta se ei enää miellytäkkään silmää... Se on ihan kiva mutta en tykkää sen tyylistä, alaosa harmaa ja yläosa täynnä liloja tähtiä. Miksi ei voisi olla kauttaaltaan täynnä tähtiä. Tämä tietää sitä että se myydään pois! Yritin olla fiksu ja ostaa Alennuksesta haalarin muttei ihan onnistunut ;)

Tilalle taitaa tulla Tretonin luumunvärinen talvihaalari :DD Tykkään kun se ei näytä perinteiseltä ``isojen tyttöjen haalarilat`` alaosa erivärinen kuin yläosa ja lantiolla kuminauha kiristämässä... On se vaikeaa

'

 Ellille on ostettu käytettynä ihana Minimyon haalari välikauteen vaikkakin enemmän poikaväreissä niin ei haittaa sillä minusta tuo oli niin ihana! Lisäksi löytyy harmaa pöllöhaalari ja ``turvaistuintoppis`` (reikä turvavyölle)  Ainon vanha lila toppahaalari jossa fleecevuori sekä äitiyspakkauksen puku joka odottaa käyttäjäänsä. Pukuja taitaa olla..eiköhän tyttö näillä talven pärjää ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä