Mantsikka!


Kesäkynnet


Viikonloppua vietimme sen suuremmin suunnittelematta. Lauantaina tuli käytyä kierrätyskeskuksessa jaa leikkipuistossa sen suurempia löytöjä tekemättä. Kiva oli kierrellä ja katsella sen enempää kiirehtimättä :) Aina kun tuntuu olevan kiire ja hätä jokapaikkaan.

Sunnuntaina heräsi kysymys että pitäisiköhän mmeidänkin laittaa mansikoita pakkaseen talven varalle. Vaikka oli alunperin tarkoitus lähteä Visulahden Hyperdinoon (Hoplopin tapainen sisäleikkipuisto) , tämä kuitenkin jäi sillä eiköhän sinne vielä joku muu viikonloppu keretä. Mansikat kun on nyt kerättävä jos meinaa...
Pitkään mietittiin mitä tehdään ja mihin mennään. Mikään ei tuntunut onnistuvan ja ajattelin jo -ihan sama mennään torilta ostamaan . Tämän jälkeen kuitenkin tuli puhelua että mansikoita olisi tarjolla ja  ihan ilmaiseksi kuhan joku  vain keräisi pois. Niinhän me sitten lähdettiinkin mansikkamaalle.


 Elli veteli sikeitä vaunussa ja Aino poimi mukana. Mikäs sen mukavampaa.. tai no ei se Ainon oleminen ihan niin helppoa ollut. Millon oli kiinni verkoissa jotka oli viritetty lintujen varalle. Milloin talsi mansikoita ja milloin oli valitus käynnissä -milloin lähetään? - Haluun jo vaarin luokse!- Haluun ison mansikan, äiti anna mulle!
 - mua kakattaa! ja niin edelleen -.-


Tuloksena ämpärillinen mansikoita ja kärähtänyt selkä sekä kramppaavat jalat! mutta onpahan mansikoita nyt pakkasessa Niitä ei tarvitse ennen syyskuuta syödä, on sen verran mansikka kiintiö täynnä!


Mitähän oli päällä mansikkamaalla...? hmm ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä