Sitterin uusi elämä

Olisiko ollut alku talvea kun ostin käytettynä Baby Björnin sitterin. Olin himoinnut sitteriä kauan, mutta hinta ei oikein napannut. Sitten tuttu myi sitä edullisesti ja en voinut enää vastustaa kiusausta.
 Idea sen kunnostuksesta heräsi. Kankaat kuluu ja punamusta kangas oli nähnyt sen verran pesukonetta, että väri alkoi olla melko haalistunut kauttaaltaa. Kirjoittelin aikaisemmin kuinka olin löytänyt kankaan Marimekolta ja tuhlannut metrin palaan 20e . Ajattelin kuitenkin että jos kerran sain sitterin 30e voin ihan hyvin tuhlata kankaaseen joka kestää ja antaa sitterille uusia elivuosia monta lisää. Sen näköisenä kuin itse haluan.

Itsehän en omista ompelukonetta tai hyviä taitoja ommella. Hermo kun menee jo lankoja laittaessa. Äitini saa aina toteuttaa ideoitani jos ne menevät monimutkaisemmiksi kuin suoran ompelu.Hyvä olenkin ideoimaan ;) Kuitenkin myönnän vieväni liian pitkät verhot äitille lyhennettäväksi kun se vaan on sen verran helpompaa, löytyyhän siltä ompelukone omasta takaa.

Projekti laitettiin käyntiin ajat sitten ja en ole viitsinyt asiaa hoputtaa kun mikään kiire ei sillä ole ollut. Tänään kuitenkin sain kankaan valmiina ja sehän piti heti testata rungon päällä. Tuli aika magee!

Ennen:


Jälkeen:


Ainohan laittoi nallen heti testaamaan.

Mallikappaleena käytettiin alkuperäistä kangasta. Pehmikkeet, napit ja muoviset osat joilla etuosa on kiinni käytettiin vanhasta kappaleesta. Kankaaksi olin alunperin haaveillut ehkä unikosta tai muusta, mutta porkkanasoseet valkoisella pohjalla ei olisi ollut kiva juttu! Tämä kangas kun löytyi ja vielä ale-korista, ei tarvinnut enää miettiä :)

Mitä mieltä olette?

1 kommentti:

  1. Anonyymi4/06/2013

    Kyllä se sinun äitisi on tosi taitava ja kätevä käsistään! Sitteristä tuli tosi upea. Kerrohan terveisiä.

    t.joentäti

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä