Ristiäsistä

Tänään otimme jo yhteyttä kirkkoherran virastoon. 
Miksi näin vauhdilla?

Tarkoitus on pitää ristiäiset toukokuun aikana jotta saamme haluamamme kummit paikalle. Huomattiin että toukokuu on täynnä pyhiä ja jos papin haluaa saada on toimittava ripeästi.
Soitin ja kyselin mahdollisuutta jo toukokuulta. Halusimme ajankohdaksi jonkun päivän väliltä 24-26. 5. Onneksi onnistui ja pappikin oli hämillään -näinkö nopeasti?




Aino oli ristiäisiä pidettäessä melkein yli kaksi kuukautta ja tällä kertaa en halunnut jännittää mahtuuko meidän neiti ristiäismekkoon vai ei ;) Nyt ei tule vauvalle ikää kuin juuri kuukausi ja on mukava kun asia on nyt jo hoidossa niin ei tarvitse sitä enää miettiä.. muutakun pitää itse juhlat :) 

Nimi meillä oli valmiina, mutta kuinkas kävikään. Mielestämme tyttö ei näytä siltä ja nyt pitääkin miettiä hieman uusiksi. Onneksi meillä oli vaihtoehtoja valmiina mietittynä ja nyt kyse onkin toisen nimen löytämisestä tai mikä kuulostaisi omaan korvaan hyvältä.



Mitä et jaksanut viimeksi tehdä, ota takaisin tällä kertaa. Näin on kutsujen kanssa.
Tänään kun saimme jo asian hoidettua, teimme samaan syssyyn kutsutkin.
Tämä ei olisi onnistunut enää ensi viikolla joten kun nyt oli yksi lisä silmäpari ja auttaja mukana. Tuli kutsutkin huomattavasti helpommin tehtyä sekä materiaalit löytyi kaapista.
Muutama tulostus ja tadaa!

Aino pääsi taas mieli puuhaansa eli liimaamaan :)

Valokuvat otettiin tänään kutsuja varten


Ristiäiset pidetään tällä kertaa mummilassa kun kahden lapsen kanssa on huomattavasti helpompi mennä valmiiksi siivottuun taloon laittamaan kahvit valmiiksi ja pitämään tilaisuus. Tälläkin kertaa kahvi tarjoamiset hoituu porukalla ja kaikki tekee sekä tuo ennalta sovittua. Joten kaikki ei jää minulle :) Ristiäisiin kutsumme vain lähimmät sukulaiset: isomummot/papat, mummot,vaarit ja sisarukset sekä kummit. Näistäkin kun kertyy parikymmentä henkeä. Näitä juhlia odotellessa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä