Viikon ikäinen murunen

Viikko on mennyt hujauksessa. Vielä oon vältytty epätoivolta, väsymykseltä ja turhautumisilta. Ne sitten koittaa ehkä ensi viikolla kun isä lähtee töihin ja minä yritän pyörittää tätä huushollia kahden muksun kanssa.
Vielä kaikki menee omalla painollaan ja pieni senkun nukkuu ja syö.

Vastasyntyneenä vs. viikon ikäisenä
 Ainon hoitotaidot ovat kympin arvoiset. Vauvalle luetaan jo muumi- kirjoja. Ruoka pöydässä ei malteta istua jos vauva sattuu pitämään ääntä sillä sekunnilla kun on sitteriä mentävä heiluttamaan tai laittamaan tuttia suuhun. Jos vauva sattuu pitämään jotakin ääntä huutaa Aino jo  -ei vauva mitään hätää!
Suuremmilta mustasukkaisuuksilta on vielä vältytty kuitenkin isin läsnäolo on helpottanut huomion saantia. Hyvä että äiti saa kotona halata tai pussata kun Aino juoksee hymyissä suin karkuun.




 Vauva nukkuu ja syö, pääsääntöisesti. Saisi syödä enemmänkin sillä maitoa tulisi kyllä joten rintapumpun varteen olen saanut tarttua usein. Hereillä ollaan ja katsellaan, siskon ääni kovasti kiinnostaa ja sitä seuraillaan. Tämä neiti syö tuttia ja suostuu juomaan myös pullosta, ainakin toistaiseksi. Joka mahdollisti eilen minun ja Ainon käynnin perhekahvilassa kun vauva jäi isin kanssa kotia. Vietettiin hetki isojen tyttöjen kesken ;)

Tällä viikolla  yösyömiset ovat sijoittuneet 2-3 välille ja puoli 5 kun nukkumaan ollaan käyty noin 11 aikaan . Ylös noustaan puoli 8 kun Aino kömpii viereen. Et ihan ok :) ei ole vielä kovaa väsymystä ollut vanhempien puolesta. Viikossa ollaan keretty käydä kylvyssä, napa on irronnut ja tänään kävästiin pikaisesti ulkona, vaunuillen kun neuvolatädiltä saatiin siunaus ulkoilulle ;)

Viikon vanha <3
Neuvolan kotikäynti oli torstaina ja tyttö oli päässyt takaisin syntymäpainoon. Voi kumpa nämä pienet ei kasvaisi niin nopeasti <3 Oma vointi on hyvä ja mobilaattia olen laittanut selkään. Mahakin alkaa itseltä pikkuhiljaa pienentyä ja sain tänään ängettyä päälleni jo raiskin kevytvanutakin (joka ei mahtunut vielä keskiviikkona)! Wohoo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä