Kevättä rinnassa

Mikä siinä onkin että tällä hetkellä sitä haaveilee sellaisista asioista mitä ei voi tehdä.
Olisi ihana päästä liikkumaan kunnolla. Nauttia lasillisen viiniä,vaihtaa vaatteet hieman kesäisempiin sekä haaveilen kovasti ulkomaan matkasta. Matkakuume on kova vaikkakin kevät on tulossa. Tuntuu että kevät on jotenkin toivoa täynnä ja herättää horroksesta.





Kuitenkin kohta kun masua ei enää ole, ikävöin sitä. Nämä tuntemukset ovat hävinneet.
 Ikinä kun ei voi olla tyytyväinen. 




Rantapallosta kesäkuntoon projekti 2013 olisi oikein tarpeellinen, mutta jääköön se toteuttamatta. Joulun jälkeen iskee into päästä rantakuntoon, mutta jostain syystä kovaa paloa tähän ei ole ollut, tällä kertaa. Tiedän ettei tänä kesänä tee pahemmin mieli bikineissä esiintyä. ;) Vaikka nyt on kova hinku liikkumaan tiedän sen häviävänä heti kun voisi liikkua. Sitten vain iskee laiskuus. Hyötyliikunnalla mennään varmasti tälläkin kertaa ja uskon kahden lapsen pitävän sen verran kiirreisenä että tähän mennessä tulleet 14 raskauskiloa häviävät. Jos ei muuten niin toivon imetyksen onnistuvan ja jos vauva on yhtään Ainon kaltainen syö se koko ajan. Sitten kilot voisivat karista kuin itsestään.


Se on jo iso!

Haaveilen terassikeleistä vaikkakin turhaan. Viime kesänä en käynyt kertaakaan vaikka olisi ollut mahdollisuus. Tämä on niin tätä. Olisi kiva tehdä sitä ja tätä ja tuota.

Olen selaillut ja haaveillut mm. H&M kesävaatteita. Ihania värejä ja kuoseja. Ihanan värisiä pöksyjä. Kuitenkin niitä ei kannata tilailla ennenkuin ne mahtuvat päälle. Nyt tilaan ja ne menenvät tämän kesän niin ensi kesänä ne on taas liian isoja. Varsinkin housut, lantio ei vaan palaudu muutamassa kuukaudessa, jos palautuu ollenkaan ;)  Jospa vain nyt malttaisin...  Odottavan aika kun on vain niin hemmetin pitkä!


Ps. Ainon välikausivaatteet tulivat eilen postiin, huomenna niistä lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä