Vappu hössötykset

Maanantaina meni maatessa 
Sunnuntaina tunsin kuinka lämpö alkoi nousta ja nappasin buranaa. Rintoja alkoi jomottaa ja aloin epäillä rintatulehdusta. On se kiva kun maito riittää, mutta tällä kertaa sitä riittäisi muutamalle muullekkin tässä samalla. Meidän neiti syö sen verran harvakseltaan päivisin, että maito pääsee  pakkautumaan. Sunnuntai ja maanantai meni lääkkeiden voimalla, maitoa pumpaten ja imettäen sekä lämpöpussia pitäen paidan alla.
Kaikki meni onneksi niin hyvin ettei antibioottia tarvittu, vaan nämä kikkakolmoset veivät pöpön pois. Jomotus hävisi kuten kuumekkin lopullisesti tiistaina. Nyt ulkoillaankin kolme paitaa päällekkäin ettei vaan tule takaisin! Ainolla oli dvd päivä jotta äiti sai levätä vauva kainalossa.


Tiistaille luvattiin kivasti vesisadetta jota täällä ei kuitenkaan näkynyt. Tiistaina aamupäivästä raahauduimme ulos ja Ainokin sai patoutunutta energiaa päästettyä pihalle. Äidiltä hävisi päänsärky ja vauva nukkui makoisasti vaunuista kuin ei mistään olisi mitään tiennyt. Meidän vappusuunnitelmat sisältivät vappuhatun tekoa, kaupassa käyntiä ja kotona löhöilyä. Ainon kanssa tehtiin aika makee hattu !



Keskiviikkona korkattiin saippuakuplat, hätisteltiin muurahaiset orvokeista ja maistettiin ensimmäiset jäätelöt jäätelökioskilla!


Tälläinen vappu tällä kertaa. Tuoreita munkkeja ja simata saatiin mummin luona sillä eihän kaupan munkit tai sima vedä vaan vertoja kotitekoisille. Tiistaina heittäydin jopa niin hurjaksi että maistoin alkoholitonta siideriä ja kuinkas kävikään, sain päänsäryn. Vapun kuin muutkin ``pyhät`` voi viettää kotosalla ja tekemättä sen suurempia suunnitelmia. Eipähän ole stressiä mistään.


Toivottavasti teilläkin oli mukava vappu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä