Montako kiloa jäi?

Nämä ovat sitten viimeiset maha kuvat, lupaan!
Sitten otan kuvia jos saan vatsalihakset pötsin tilalle :D


viimeinen kuva otettu 17.4

Raskausaikana kiloja tuli n.15kg ja sairaalaan jäi ne neljä mitä vauva painoi ja ehkä enemmänkin.
Viikonloppuna kävin vaa´alla ja kiloja on jälellä vielä 6 kg jotta päästään siihen samaan painoon joka oli ennen raskautta.  Viimeksi paino tippui imetyksellä ja vaunulenkeillä vaikkakin söin mitä suuhuni sain. Toivo siitä elää että palautuminen tapahtuisi kuin huomaamatta, mutta nähtäväksi jää. Rantakunnossa ei kuitenkaan olla ! :D


Kuvat mahan palautumisesta yhden viikon  ja toisen viikon jälkeen


Tällä kertaa olin varautunut jälkisupistuksiin joista kovasti peloteltiin - ne kovenee lapsiluvun kasvaessa. Mitä useamman lapsen saat sitä kovemmat jälkisupistukset. Toisin kuitenkin kävi. Nyt ei kovia supistuksia tuntunut, kohtu alkoi hyvin supistua sairaanhoitajien/kätilöiden mukaan. Kuitenkin tuntui että mahan palautuminen on tapahtunut hitaammin kuin viimeksi . Kotikäynnilla terveydenhoitaja koputteli mahaa ja sanoi siellä olevan ilmaa joka häviää itsestään. Viikko siitä maha oli jo kutistunut hieman enemmän. Ensin ei mahtuneet takit mahan kohdalta, no nyt ne eivät mahdu rintavarustuksen osalta. Haaveilin oranssin villakangastakin käytöstä, turhaan sillä mahan kohdalta mahtuisi mutta ei tissien kohdalta joten ehkä ensi keväänä.


napakin löysi paikkansa

Onneksi omistan muutamat isomman kokoset farkkuja ja löysempiä paitoja sillä ne on nyt pelastus.Ihana että kesä tulee, voi käyttää legginssejä ja mekkoja. Lantio ei ihan heti palaudu voi mennä vuosi tai parikin. Lantio itselläni on aina ollut leveä, mutta olisi kiva jos se vähän kapenisi tästä. Raskaus arpia ei tällä kertaa tullut mutta ei voi kuin ihmetellä kuinka nahka voi venyä. Mahaan tuli loppuajasta viiva jota linea negraksi kutsutaan ja nyt se ei sitten ota hävitäkseen. Ensin odotin milloin se tulee ja ehkä viimeisen kuukauden aikana se ilmestyi ja nyt en pääse siitä eroon ;) haalea viiva koko mahan pituudelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä