Matala lentoa

Viime päivät ovat menneet vauhdilla. Tekemistä olisi vaikka millä mitalla mutta mitään en meinaa saada aikaiseksi kun väsyttää ja on tullut nukuttua päikkäreitä. Viikonloppuna täydennettiin vaatevarastoa Karismassa ja sieltähän se minunkin mekko löytyi. Ei tarvinnut kuin kävellä Haloseen ja tsädäm siellä se odotti minua seinällä Miehiä kun on mukana ostoksilla kaikki käy huomattavasti nopeammin ja kaikki tuli ostettua mitä pitikin. :D

Takapihalle pitäisi kasvaa nurmikko

Ilmat ovat olleet niin ihanat ettei sisällä tekisi mieli pyöriä vaan auringon paiste vetää puoleensa. Lämmintä on mutta ärsyttää hikoilla hupparissa ja milloin missäkin takissa, mutta parempi näin kun kuumeessa sisällä. Sen verran pelkään taas rintatulehduksen tulemista.

 Ulkona ollaan oltu aamusta, grillattu ja vielä illasta. Sisällä kun hommat ei kiinnostaisi sen vertaa. Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta  kiinni ja siivosin. Isi viihdytti lapsia pihalla kun heitin huushollin sekaisin. Ja sain metsästettyä viisi, VIISI hämähäkkiä tästä huushollista. Mukavaa on se, että tietää niiden syövän pölyä. Meillä on muurahaisia, hämähäkkejä ja jos tämä eläintarha alkaa kasvaa vielä koppakuoriaisilla alkaa minulle pikkuhiljaa riittää!!! ei yhtään örrimöykkyä tänne enää, kiitos!  (takapihalta löytyy, muurahaisia,kusiaisia, koppakuoriaisia, kotiloita jne.)


Suoraan katsominen on yliarvostettua

Tänään oli vauvalla 5 viikkos lääkäri.  Mihin tämä aika oikein häviää??
 Kaikki oli mainiosti mutta naama on ihan täynnä pieniä näppylöitä eli sehän tietää ristiäisiä ;)
Pitudessa mennään yläkäyrällä ja painossa nollakäyrillä


Painoa 5300g (+636g)  ja pituus 58 cm (+1,4cm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä