Hujoppi

Tänään kävimme neuvolassa ekaa kertaa vauva mukana. Ihme että olimme ajoissa, mutta Ainon temppuilu kohtaukselta ei vältytty. Siitä on enemmänkin tullut tapa kuin poikkeus. Pois kun pitäisi lähteä ei pukemisesta tule mitään ja poistumme huudon kanssa. Mikäs sen mukavampaa kuin kiukkuinen äiti ja huutava lapsi. Tällä kertaa ei tarvinnut sanoa kuin, että äiti ja vauva lähtee moikka (vaatteet päällä marssin vauva kaukalossa kohti ulko-ovea) !
Niin alkoi pukeminen kiinnostaa.




Vauva kasvaa ja niinkuin minusta tuntuikin oli pituutta tullut aika reippaasti. Olihan sitä syntyessäkin jo 53cm, mutta nyt uudet mitat:
pituus: 56.6cm
paino: 4665g
kruunu: 38.2cm

Neuvola tädin terveiset:
Ihana rauhallinen tyttö. Hyvin rintamaidolla kasvaa. Iho siisti, hyvin kotona hoidettu samoin napatynkä joka irronnut 1 vk ikäisenä.
Refleksit ok, aukile ok. Nukkuu päivällä n.4h pätkissä ja yöllä 3-4h pätkissä.



Pituudessa mennään yläkäyrillä. Suhteessa painoa pituuteen nähden tulee vähän ja paino käyräkin  lähti laskuun. Voin vaan sanoa ettei ainakaan äitiinsä ole pituudessa tullut! Itse kun olen huimat 163cm pitkä ;)

Jos vertaan Ainon mittoihin tuon ikäisenä, oli Aino syntyessään 50,5cm pitkä  ja vasta kahden kuukauden ikäisenä pääsi lukemiin  56,7cm! Mikähän hujoppi tästä neidistä oiken tulee!? 



Onneksi en tälle hujopille kovin montaa 50 cm bodya ole hankkinut. Kuitenkin tuo yllä oleva mekko on kokoa 50 ja alkaa näyttää enemmänkin paidalta kuin mekolta. Bodyt jotka sitten ovat isompia kuin 50 ovat hirmu leveitä tälle neidille. Tälläisiä ongelmia ei viimeksi ollut. Aino kun oli mallia: lyhyt ja pyöreä, kuin äitinsä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä