Sisko ja sen sisko


On hauska katsella Ainon vauva kuvia ja verrata ``uuden`` vauvan piirteisiin. 
Jotakin samaa löytyy ja jotakin erilaista.

Aino painoi syntyessään 3930g, pituus 50,5cm ja pikkusisko 4300g, pituus 53cm
Vasemmalla Aino


Mielestäni Aino oli jykevämpi rakenteeltaan pienenä, otsa oli korkeampi. Aino on minuun tullut ja punaisuutta löytyy mm. tukasta, mutta pikkusisko on tummempi ja tukkaa on enemmän.
 Aino söi useammin ja oli herkempi itkemään/ narisemaan tai niin ainakin muisti kertoo. Nykyinen vauva on siro ja vielä ainakin helppohoitoinen eikä mahavaivoja ole (vielä) ollut. Tuntuu että kaikissa kuvissa hän on mietteliäs ja pohtivainen  kun isosiskon vauvakuvat on täynnä erilaisia ilmeitä ja eleitä.

 Pikkusisko tyytyy osaansa ja joutuu odottamaan joten tuttia on tullut laitettua suuhun ja onneksi tämä kaveri sitä välillä suostuu syömään. Isosisko oli toista maata eikä se alkanut maistumaan kun vasta noin neljän kuukauden ikäisenä eikä pullosta suostuttu syömään. Jos isosisko on tulta ja tappuraa toivon ettei pikkusisko jää jalkoihin kun kasvaa. Kuitenkin se helpottaisi kovasti vanhempia jos molemmat eivät olisi ihan niin kovapäisiä  ;)


vasemmalla Aino pienenä
Tuntuu että pikkusisko näyttää joka kuvassa erilaiselta. Mistä kulmasta kuvan ottaa ja miten katsoo. Kuitenkin päivä päivältä hän alkaa muistuttaa isäänsä. Hienoja hymyjä on tullut, mutta kumpa saisi kameran juuri silloin käteen ja ikuistettua nämä vahingossa tulleet hymyt.
Muitakin hauskoja kuvia olisi tullut jos omistaisi aina mukana kulkevan kameran ja ainakin viisi kättä. Aino nimittäin imetti nukkeaan vieressäni (kun imetin vauvaa) paita yläällä, sain hyvät naurut, mutta kamera oli olohuoneen toisella puolella eikä kännykästä ollut tietoakaan..


Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä