Ristiäiset = Paniikki

Vauvan mekko, löytö kirpparilta
 (ristiäismekon jälkeen tarkoitus laittaa päälle)


Jostain syystä kehittelen tulevista ristiäisistä paniikkia itselleni. Vaikka suunnitelmat ovat selkeät, mutta moni homma näyttää olevan kesken. Jos mikään muu ei onnistu niin ainakin ristiäisten kulku on selvillä ja vieraille on tarjolla  kahvia sekä valokuvaaja on tulossa.  Vaatetuksen osalta Ainolla ja vauvalla on mekko päällä, mutta vieraista olisi varmasti mukavampi jos vanhemmillakin olisi jotakin yllään.

Tämä ihana mekko ja legginssit Next:tin verkkokaupasta


Asiat tuntuvat roikkuvan toisistaan. Lastenvalvojaa ei saa kiinni ja isyyden tunnistus pitäisi hoitaa ennen ristiäisiä, jotta saadaan tytölle oikea sukunimi  (vaikkei minun sukunimi kovin väärä ole ;)  Ja yllättäen tuntuu, että minä olen yksin hoitamassa koko ristiäistouhua. Onneksi papin tapaaminen sentään meni hyvin.  Miksi se vaan  on naisten homma hoitaa tälläiset asiat?? no-joo tiedän ettei siitä mitään tulisi jos miehet olisi asialla..

 Tarjoamiset on selvillä, mutta tekijät ei niinkään. Tälläkin kertaa aion vähentää omaa työmäärää sillä, etten leivo tai tee kaikkea. Reseptejä pitäisi selata ja poimia sieltä ne hyvät ja helpot. Servetit on tilattu nimen kanssa, mutta vielä matkalla. Itse en tiedä minkä koltun laitan päälle. Vanhat ei käy tällä kertaa päälle... Mekkoja on tulossa sovitukseen Bubbleroomilta, mutta postin jakelussa olikin tullut virhe ja  posti oli kuljettanut paketin Haukivuorelle, joka on aivan vastakkaisessa suunnassa, Mikkelin toisella laidalla. Ihanaa! muuten mekot olisivatkin olleet jo viime perjantaina haettavissa, mutta aivan väärässä Siwassa.

Ainon mekko tuli ihan kotiinkuljetuksena kotiovelle saakka, sanoisinko yllättävän hyvää palvelua Nex:tiltä! Eli jollakin on vaatteet päällä ristiäisissä, jotakin positiivista.


Kengät H&M


Se mikä on varmaa, että vieraat on kutsuttu ja vauva saa nimen. Tällä kertaa minun ei tarvitse puunata omaa huushollia lattiasta kattoon joka hieman helpottaa.
Minun olisi ehkä aika ottaa paperia käteen ja laittaa asiat ylös,  että tiedetään kuka on luvannut tehdä mitäkin. Niin voisivat ajatuksetkin selventyä eikä kaikki tuntuisi niin keskeneräiseltä ja stressikin voisi laskea.

 Se taitaa olla Karisman keikka ensi lauantaina josko sieltä isikin saisi kauluspaitaa ja äiti hankittua loput tarvittavat jutut. Kyllä tämä tästä, mutta olisi kiva jos ei tarvitsisi valokuvaajaa vältellä ristiäisissä, sillä tukkakin kaipaa kohennusta.


Aino odottaa kovasti että pääsisi juhliin syömään kakkua!

Ps. Ainon mekko oli todella edullinen samoin legginssit yhteensä setti jäi alle 20e. Kukkakuosit taitaa rulettaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä