Hups!

Muutamia paketteja on tipahdellut postilaatikkoon lähipäivinä. Niin siinä käy kun sortuu selailemaan nettikirppareita taikka huuto.netin antia. Ei ehkä pitäisi. Parasta on kun löytää jotakin omaa silmää miellyttävää halvalla. No mikäs sen mukavampaa kun lehtien ja kirjeiden seasta löytyy pieni paketti ;) päivän kohokohta.

Tälläsisiä on tipahdellut laatikkoon lähipäivinä


Larin mielestä muistuttaa jonkun mummon verhoja ;)  mut mun mielestä ihana!


Nämä huuto.netistä. Rakkautta ensi silmäyksellä!
Ikinä tämmösiä kaupoissa nähnyt .
Huomaa kokoero muumi koko 60 ja P.O.Pin body 62




Piti saada nämä pöksyt vaaleanpunaisenakin (löytyy ennestään:punaisena,
valkoisena, vihreänä ja keltaisena) että mätsää yhden bodyn  kanssa ;)
Turhamaisuuttako?! Yep

Kesäsetti
Lämpimiä kelejä odotellessa


Toissa viikolla postista tuli myös semmoset 300 kuvaa jotka eilen vihdoin sain albumiin. Älkää ihmist tehkö sitä virhettä, että rupeatte laittamaan kuvia yli kahden vuoden takaa albumiin. Ihan järkyttävä homma varsinkin jos kuvat on koneella miten sattuu.Teettäkää ajoissa, älkää niinkuin minä teen ;)

 Kansiot siivottu ja kuvat kansiossa, mutta vain viime vuoden kesäkuuhun. Joten eikun teettämään lisää... Tämän viikon tarjouksena Photoboxilla onkin että 150 kuvaa kaikkine kuluineen 15 e . Joten uudet kuvat tilaukseen jos vaikka pääsisin vuoteen 2013.


 Hauskaahan tässä on se, että kohta meidän kirjahyllystä ei löydy muitakuin valokuva-albumeita sillä kahdelta vuodelta on 600 kuvaa albumissa, kuvakirjaa ja muita pikku albumeita jotka sisältävät mm. ristiäiskuvia. Ei voi sanoa etteikö kuvia olisi otettu  ;)

Kivaa viikonloppua! Meillä alkaakin viimein  valmistautuminen ristiäisiin,iik!

ps.nimi arvailuja tänne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä