Elli

Meidän pienempi neiti kasvaa kovaa vauhtia. Kaksikuukautis neuvolassa oli painoa tullut enemmän kuin viime kerralla. Neuvola oli jo ajat sitten mutta laitan kuitenkin vähän mittoja. Tyttöhän on jo 2kk 2vk. Tässä  mitat:


6250g
59,6cm ja kruunu 41,0
Aika pötkäle!


kaksoisleualla ja ilman ;)

Elli on edelleen rauhallinen kakkamasina joka kerta päivään vetäsee housuun kunnon satsit että koko vaatekerraston saa vaihtaa...  Elli surailee kovasti ja hyvällä tuulella  juttelee ja hymyilee takaisin.  Neiti kasvaa ja kehittyy ihan silmissä. Aikaa tuntuu häviävän käsistä juostessa vanhemman neidin perässä ja pyörittäessä tätä huushollia.



Elli pitelee päätä jo varsin hienosti. Sylissä kylläkin harrastetaan vielä nokkimista ja välillä saa varoa ettei tule ohimosta nenään. Kova tarve on liikkua ja ähistä. Jalat yrittää masun alle ja pylly nousee. Selällään olo ei ole yhtään mukavaa kun pitää yrittää kyljelleen ja siinähän menee lopulta hermo. Tuolla jumppaamisella olisi minullakin jo vatsalihakset kunnossa!  Sylissä ei voi olla puoli istuvassa asennossa vaan kokoajan täytyy vängätä istumaan... ja vielä kun ei saisi istua.
 Tätä natiaista ei ole enää kovin helppo pidellä ;) Kovasti olen sitä mieltä että tämä neiti lähtee aikasemmin liikenteeseen kun isosiskonsa joka tyytyi makaamaan ja katselemaan vielä tässä vaiheessa. Isosiskon perään taitaa olla jo kova hinku!

Pääsee pääsee, yritys on kova ja ähinä sen mukainen!
Kädet ovat löytyneet ihan tällä viikolla. Aikaisemmin ne ovat menneet vain suuhun ja peukalon alapuolta maiskutetaan huolella jos ei ole tutti suussa.  Nyt kuitenkin kädet hamuaa leluja sitterissä tai lattialla leikkimatolla. Elli syö tuttia, kättä tai alahuulta. Yksi päivä ihmettelin että mitä se maiskuttaa niin oli sitten keksinyt että alahuultakin voi imeä, voi sitä maiskutusta! Ainokin  osaa jo ilmoittaa Ellin syövän kättä taikka alahuulta sillä silloin työnnetään tutti suuhun. Punainen rinkula alahuulessa  tai  imeä kättä ei ole meillä sallittua jos kerran tuttikin kelpaa.



Yöllä heräillään edelleen yhdestä kahteen kertaan.Ensimmäisen kerran 5 aikaan tai 2 ja 5 aikaan..  Tuntuu että yöt vaihtelevat että myös päivät. Elli saattaa nukkua 10 ja olla hetken hereillä. Aamu unet ja päivä unet suurinpiirtein 12 jälkeen ja ilta unet kuitenkin tyttö torkkuu välillä miten sattuu. Pitemmissä pätkissä nukutaan vaunuissa ja silloin kun ollaan liikenteessä. Tämä tyttö on varsin mukautuva tapaus joka tuntuu tykkäävän liikkumisesta. Meidän päivärytmi menee Ainon mukaan ja Elli kulkee siinä mukana :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä