Yhtä valitusta

Anteeksi jo etukäteen mutta välillä pitää vähän valittaa

Viime viikko meni siivotessa ja järjestellessä. Oli ohjelmaa näin ihania ystäviä. Tällä viikolla ollaan keskitytty olemiseen ja sotkemiseen. Alkuviikon sateiset päivät aiheuttivat palelemista ja olisi tehnyt mieli kaivaa villasukat kaapin pohjalta. Eilen jopa tuntui taas kesältä auringon paisteen ja lämpösen kelin ansiosta. Mutta MIKSI taas on pilvessä ja keli näyttää hyvinkin masentavalta...

Huono ilma yhdistettynä väsymykseen ei lupaa hyvää. Ulos ei tee mieli mennä ja kaikki tuntuu siltä että onko ihan pakko. Väsymys alkoi kasaantua viime perjantailta jolloin vietimme saunailtaa meillä jonka jälkeen raahasin itseni paikalliseen. Vaikka väsytti, onneksi lähdin. Se piristi sen hetken ;)

 Elli sai korviketta joka aiheutti mahavaivoja ja pientä itkusuutta. Mahavaivat ovat jääneet taakse mutta neiti ei päivällä nuku kolmea varttia pitempää. Vanhempi neiti käy hermoilleni ja kaipaan pientä time offia hänen seurastaan. Kun saan Ellin nukkumaan, Aino draamaqueen yllättäen alkaa huutaa ja kysymyksessä saattaa vaan olla se, ettei sukka mene jalkaan. Sitten  tietysti Elli herää.. Tässä vaiheessa ei sympatia ole päällimmäisenä ajatuksena.

Väsymys johtuu öistä jollon herään sen neljä kertaa vähintään. Elli käy nukkumaan 10 aikaan ja syö ensimmäin kerran 2-3 aikaan ja toisen kerran 6-7 aikaan. Jos tämä olisi tässä ei olisi mitään ongelmaa mutta tuo ihana melkein kolme vuotiaamme  käy nukkumaan  9 aikaan. Tulee viereen ensimmäisen kerran noin 2 aikaan jolloin kannan omaan sänkyyn. Käy sen jälkeen kerran vessassa ja jonka jälkeen vaatii jonkun peittelemään muuten ei suostu menemään omaan sänkyyn. Tulee uudestaan viereen noin 4 aikaan ja kohta taas kannan omaan sänkyyn kun muuten en mahdu nukkumaan... Pelastus on ollut että olen voinut nukkua 9 asti sillä muuten ei vain jaksaisi.

Tämän takia en ole jaksanut päivitellä  kuulumisia
mutta pientä parannusta on ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä