Ihanaa ja lämminhenkistä joulua!



Vuosi sitten jouluna oli isohko maha, lunta ja kerrostaloasunto. Nyt ei muuta kuin makkara mahan tilalla, mutta tilalle on tullut kaikkea ihanaa. Meillä on kaksi ihanaa tyttöä. Päivästä toiseen mennään aina sellaisen tunne ryöpyn läpi, asuuhan talossa kolme naista ja yksi tasapainoinen sekä hillitty mies. Mutta kun naiset eivät ole niiin rauhallisia tai tasapainoisia.. Välillä huudetaan,suututaan, itketään, nauretaan ja ollaan toistemme kainaloissa. Tätähän se on, mutta silti sitä ei aina ajattele. Vaikka on rankkaa niin se on niin pieni hetki kun sitä kestää, että kyllä sen vaan kestää. Ihan vaan siksi että rakastaa.


Viime viikko oli rankka muutoineen ja  Ellille tuli hammas. Monta yötä on mennyt huonosti ihan vaan siksi, että Elli huutaa. Päivällä en malta olla hetkeäkään paikallaan vaikka yö meni huonosti, mutta tavarat on nyt saatava paikalleen, onhan kohta joulu. Omakoti on omakoti. Nyt on tavarat paikallaan joulu on nyt, on leivottu, nähty ystäviä. Oltu vaan ja nukuttu aamulla pitkään.. hermojakaan ei enää kiristä. Äiti on ehkä muuttunut hieman kivemmaksi isinkin mielestä.

Joulumieli on tiessään, mutta voiko ihminen olla onnellisempi. On talo ja perhe, muuta en nyt tarvitse.
paitsi ehkä huomenna voisin haluta muutaman paketin.. vaikkakin olen kiukkuillut, mutta eiköhän se joulupukki ymmärrä ;) naiset...


Ihanaa joulua jokaiselle <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä