Mega Baby Partyt

Sellaiset vauvabileet pidettiin viime perjantaina. Ei olleet ihan pienimmästä päästä kun juhlittavana oli kolme daamia masuvauvoineen. Yhdessä kavereiden kanssa nämä saatiin järkättyä, kivaa oli ja ilta huipentui Anna Puun keikkaan Metsälinnassa.


Bileet olivat luonnollisesti yllätys ja tarkoitus oli hemmoitella näitä äitejä oikein kunnolla. He saivat ``ensiapupakkaukset`` alkuhätään eli suklaata, talkkia,sappisaippuaa, puhdistuspyyhkeitä, liivinsuojia, bebanthenit ja kasan loruja joilla viihdyttää vauvoja. Kaiken kruunasi Pentikin ihanat pupuset.



Jokaisiin vauvabileisiin kuuluu syöminen ja mekin aloitettiin sillä... kaiken kaikkiaan meitä oli 12 henkeä mutta syömistä tuli taas yllättäen varattu hieman isommallekkin porukalle ;)





Daamit saivat niskahartia-, pää-käsi ja jalkahieronnat. Jalkakylvyt ja ja sitruuna käsittelyn. Saunan jälkeen oli luvassa vielä omatekoiset kasvonaamiot sekä kampaukset ja kynsien lakkaukset :) Laitoimme siis pystyyn oman Span. Idea oli kiva ja tällä kertaa vauvahömppä jäi pienempään osaan, sitä kun tulee seuraavat vuodet sisältämään oikein runsaasti.



Tällä aikaa Lari oli Ellin ja Ainon kanssa kotosalla. Kaikki ei sitten mennytkään kuin Strömsössä. Elli sai kaamean itkukohtauksen ja ei rauhoittunut kuin siten että tuli tankkaamaan äidin läheisyyttä ja maitoa. Onneksi nämä bileet oli lähellä kotia ja kriisi ei sen isompi ;) 

Tämän jälkeen Aino lähtikin mummilaan yökylään ja isi Ellin kanssa kotiin. Elli ei ollut aluksi samaa mieltä pulloruokinnasta, mutta loppu ilta sujui hyvin ja sain luvan lähteä katsomaan Anna Puun keikkaa. Keikka oli niin hyvä ja sen jälkeen tanssijalka alkoi vipattamaan oikein kunnolla. Oli ihana päästä käymään ulkona ja TANSSMAAN oikein urakalla.
Kiitos tästä kuuluu ihanalle miehelleni joka soi tämän tilaisuuden <3
Ei joka mies suostuisi tähän!




Allekirjottaneenkin väsymys alkaa olla tiessään kun on urakalla univelkoja nukuttu pois. Onnea on tällä viikolla ollut että Elli on syönyt vain kerran yössä. Ja kaikki ollaan nukuttu ainakin 9 asti paitsi tuo isi jonka herätyskello on soinut melko aikaisen.

Anna Puu olisi esiintynyt tulevana sunnuntaina Heinolassa Jyrää tapahtumassa, mutta kuinka kävikään. Taisi loput äänen rippeet jäädä Metsälinnaan sillä  loppuviikon keikat onkin peruttu. Noh, joskus sitten uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä