Loma, Part 2

Meillä koittaa loman toinen osa. Itsellenikin tuli yllätyksenä että lomaa onkin kolme viikkoa eikä kaksi. Kivaahan tämä on siinä mielessä ettei tarvitse miettiä että -mitähän sitä keksisi/tekisi?
 Kun voi mennä oman mielen mukaan. Lomaa siis oli jo kolme viikkoa ja nyt kolme lisää, näistä kaksi viikkoa on isyyslomaa..


Kova hinku on ulkomaille mutta tällä kertaa sen saa unohtaa. Viroon tai Ruotsiin olisi mukava lähteä, mutta ehkäpä sitten kun matkakassaa on enemmän. Olen jo miettinyt pientä matkaa Suomen puitteissa. Haluan paikkaan jossa en ole käynyt ja sinne ei ole pitkä matka. Kohde taitaa tällä hetkellä olla aika selvä eli Porvoo. Aikaisemmin mietin Kotkaa ja Haminaa mutta Porvoon vanhakaupunki houkuttelee. Kaikenlisäksi sieltä on lyhyt matka Helsinkiin jos vaikka tulisi samalla pyörähdettyä siellä ;)


kuva lainattu täältä


kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä

Maatilamajoitusta aamiaisineen olisi tähtäimessä. Vanhoja rakennuksia, mukulakivi katuja ja saaristoa..jospa vaikka kävisi Runebergin kotia vähän pällistelemässä :)

Jospa tällä pääsisi arjesta hieman pois ja lisäksi olisi tiedossa vielä vähän mökkeilyä, perunan nostoa johon en itse meinannut osallistua ja ihan vain hölläilyä :)  No katsotaan mitä tulee tehtyä, iikoja ei pidä luvata!


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä