Heips!

kuva yhdeltä sadepäivältä


Hei vaan kaikille pitkästä aikaa!

Täällä me ollaan ja eilen sekä tänään harjoiteltu taas tätä arjen aloitusta. Loma oli kiva mutta nyt on kiva aloittaa arki, uudet harrastukset,kerhot ja koulu :)
 Syksy tulee mutta on ihana kun voi vetästä villasukat jalakaan ja sytytellä muutaman kynttilän ikkunalle <3

Lomalla
Kävimme Porvoossa ja olimme maatilalla yötä. Kivaa oli mutta oli kiva tulla myös kotiin sillä tuntuu että kotona kaikki nukkuu paremmin. Paitsi tässä viikon verran nuorimmaisella on nenä vuotanut ja kiukkua on ollut ilmassa joten unisaldokin on vähäinen. Tämä ``nuha`` on onneksi jo paremmalla puolella ja nukkuminen onnistuu sängyssä eikä sylissä kiikkutuolissa.

Päivät menivät omalla painollaan, kelloa vilkuiltiin vähemmän, ei ollut kiire mihinkään niinkuin lomalla kuuluukin :) Isi kun oli lomalla niin piti päästä ``oikeisiin töihin`` eli vaaria auttelemaan pellolle. Noh saatiin olla välillä tyttöjen kanssa keskenään. Minä pääsin käymään viihteellä ja samoin tuo Isili, kuten Aino isiä nimittää.  
Kotona pestiin pyykkiä, mutta muille kotitöille ei uhrattu aikaa. Oltiin paljon ulkona, käytiin kävelemässä, puistossa, urheilualueella. Vietettiin sitä perheenyhteistä aikaa :)

Voisin sanoa että hyvin perhekeskeinen loma ja mielestäni sitä sen pitääkin olla.



Syyskuu
Syksy on työntäyteinen koulun osalta, mutta syksyllä käyn vain kääntymässä koululla kerran viikossa. Kevyt laskeutuminen koulun penkille. Eli mitään välivuotta en siis pidäkkään vaan jatkan opintoja pikkuhiljaa. Isona projektina olisi kuitenkin tuo opinnäytetyö jota pitäisi jossain välissä ruveta vääntämään. Aihe on ja aloitettu on, mutta suunnitelma pitäisi saada kasaan.. Kuitenkin tuo koulu on ihan kiva sivujuttu sillä pääsen vähän tuulettumaan koulunpenkille ;)

Uutena juttuna on perhekerho jonka aloitimme eilen. Maanantaina seurakunnan perhekerho ja perjantaina perhekahvila. Harrastuksia en Ainolle ole sen enempää haalinut, aloitetaan pikkuhiljaa ja joulun jälkeen sitten jummaryhmään. Itse aloitan ohjaamaan yhtä ryhmää ja oma voimistelu jatkuu kans. Saa nähdä mitä siitä tulee ;) oma kunto on hävinnyt jonnekkin :D

Tämmöstä meille :)


ps. Piakkoin Ellin 4kk kuulumisia ja lisää Porvoon reissusta :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä