Blogin pitäminen

Kirjoitustahti on hiipunut ja johtuen vain siitä ettei ole aikaa. En kuitenkaan tahdo lopettaa sillä tästä on tullut ns. harrastus. Alotin blogin pitämisen kun Aino oli about 4-5kk, se oli pitkän mietinnän ja harkinnan tulos. Eli tätä on jo harrastettu noin 2v ja 6 kuukautta!
Mitään lukija massoja ei ole, enkä haluakkaan  silla johan siitä tulisi paineita jos mistä ;) Alkunperäinen tarkoitus oli että sukululaiset, tuttavat näkevät ja voivat lukea mitä meille kuuluu ja mitä me puuhaillaan..On myös kiva päästä hehkuttamaan ja purkamaan omia tuskiaan tänne. Tämä on vähän kuin pitäisi päiväkirjaa.

Matkaan on tarttunut muutama muukin lukija ja mikäs sen mukavampaa. Tykkäyksiä facebookiissa on jopa kertynyt 46 kun tänne rekisteröityneitä lukijoita on 10. Mielestäni se jo on huimaa jos blogissani vierailee päivässä 100 ihmistä. Olen yllättynyt.

Matkan varrella jutut ja postaukset ovat toivottavasti parantuneet tai kuvat ainakin  en pysty ensimmäisiä edes lukemaan. Aiheet pyörivät arjen, päähän pistojeni, vaatteiden ja lasten ympärillä. Luonnollisesti. Sitä mistä meidän elämä tällä hetkellä koostuu. Välillä juttuja on jonoksi asti joista haluaisin kirjoittaa. :)

Tämä ei ole mikään lopetus virsi vaan toivon että pysytte mukana vielä tovin vaikka kirjoitus tahti ei kovin vauhdikasta ole ja jaksatte katsella noita yhdyssana ja  pilkkuvirheitä jne.. ;)

Kirjoitan yleensä päiväuniaikaan ja ne hetket ovat sitä minun aikaa. Yleensä syömme jonka jälkeen Aino menee nukkumaan voi olla että Elli on juuri herännyt ja menee vähän myöhemmin uudestan nukkumaan. Kun Aino nukkuu  reilun tunnin niin yleensä kun saan Ellin uudestaan unille herää Aino. Omaa aikaa jolloin kerkeän koneelle istahtamaan on 30min-1h. Tänään sain jopa 1,5h. Käytän tämän ajan keittiön muun huushollin raivaamiseen, pyykin laittamiseen ja istahdan hetkeksi koneelle.

 Ongelma tällä hetkellä on, että pidän tärkeämpänä saada koulujuttuja eteenpäin että opinnäytetyötä. Tulen kirjottelemaan muutaman jutun viikossa eli en ole häviämässä mihinkään. Koen myös itse huonoa omaatuntoa ja kirjottamatta jättäminen tuntuu kuin olisin jättänyt jotain tekemättä.
 Kirjotan mielelläni mutta se vie aikaa ja siihen päälle kuvien lisäämiset koneelle, muokkaamiset ja kollaasien tekeminen. Aikaa saa helposti menemään tunnin... Illalla tuo mies taas valtaa koneen.

Mutta kiva kun jaksatte lukea ja pysyä mukana!

Toiveita juttujen suhteen saa esittää :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä