Meni taas vähän överiksi

Nimittäin vaatteiden osalta. Olen taas kerran seonnut lasten vaatteista. Tämä ei ole mikään halpa huvi mutta.. minkäs teet. Elokuun puolen välin jälkeen ilmestyi Me&I uusi syysmallisto. Pidin kutsut syyskuun eka päivä ja samalla Miikkarit veivät kutsuneitsyyteni. Olin ihka ekaa kertaa emännöinti hommissa :)

Etukäteen olin katsellut vaatteita netistä. Eikä ne minun silmääni hirveästi sieltä erottuneet. Toisin kävi kutsuilla. Vaatteet näyttivät ihanilta ja en ollut edes huomannut kaikkia vaatteita. Eniten mieleeni jäivät retrokuosilla olevat  autopaidat. Edellis kauden sammakoista en pitänyt, mutta kun näin pupuja ja hamstereita... siitähän se sitten lähti.


Pupumekko on Ainon lemppari

Malliston vaatteet on tehty niin että ne mätsäävät aikuisten vaatteisiin tai pikkuveljen body voi mätsätä isosiskon mekkoon sillä molemmissa seikkailee puput tai oravat mutta eikös nämä samaan metsään mahdu? Kaikissa vaatteissa on se jokin pikku juju joka vetää puoleensa. Jos minulla olisi poika ostaisin mustan puvun jossa pyllyn päällä komeilee pääkallo sillä siltä se pylly osasto välillä vain tuoksuu ;)


äidin, Ellin ja Ainon pipot

 Aikuisten vaatteet eivät näytä oikein miltään rekillä mutta kun niitä kokeilee.. itselläni on ennestään muutamat pöksyt ja ne ovat kestänee ihan älyttömän hyvin. Yhdet kolme vuotta sitten ostetut housut ovat edelleen samankuntoiset ja erittäin mukavat jalassa. Paidat ovat hyviä ``maha makkaran`` piilotukseen ja aivan ihanan tuntusia päällä..

Parasta näissä vaatteissa on mukavuus, laatu ja jälleenmyynti hinta. Koot ovat sen mukaiset, että niissä on kasvuvaraa ja ne menevät pitkään. Ostin Ellille pöksyt jo kokoa 74/80. Ne menevät jo nyt käännettävien resorien  ja kuminauhan ansiosta jota voi kiristää. Uskon että nuo pöksyt menevät vuoden ikään saakka tai pitempäänkin.
 Vaikka tuotteet ovat hintavampia niin ne kestävät useammalla lapsella ja ne voi myydä vielä eteenpäin suht hyvään hintaan. :) Tällä yritän perustella tätä innostusta..  Joten ostetaan lapsille vaatteita ja syödään makaroonia ;)
 no ei vaisinkaan.
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä