Elli 4kk



Niin se kuopuskin kasvaa ja ihan huomaamatta. Ikää on jo yli neljä kuukautta mutta toissapäivänä meillä oli vasta 4 kuukautis lääkäri sillä kunnassamme vaivaa lääkäripula ja lastenlääkäriä on miten milloinkin.

Elli kasvaa semmoista vauhtia etten mukana meinaa keritä. Kerkeän vain ottamaan isompia vaatteita tilalle ja laittamaan pienempiä pois. Nyt käytössä on jo 74cm yökkärit sillä käytetyt 68 meinaa olla jo pieniä.
Muuten käytössä on 68 ja yhdet pökät taitaa olla vielä 56! mutta muuten ollaan siirtymässä kovasti isompiin vaatteisiin.

Elli on maistellut muutaman kerran perunaa ja porkkanaa. Muuten olen ollut aika laiska antamaan mitään soseita Onhan se helppoa vain imettää kun maitoa tulee ja hyvin neiti sillä kasvaakin ;) Kiire ei ole siihen hommaan..

Vielä ei käännytä muutakuin pienellä avustuksella, ei liikuta mutta sätkitään ihan hirveästi. Lelut vedetään suuhun ja jutellaan hirmuisesti, se me osataan. Kiukkua ja kärttyisyyttä on ollut jo jonkin aikaa räkäisyyden takia. Räkäisyys on myös vaikuttanut yöuniin, syöty on usein ja viereen on pitänyt ottaa jotta saadaan vähän nukuttua. On se jännä, jos Elli nukkuu hyvin niin Aino valvottaa kun ravaa meidän sänkyyn. Jos Elli on levoton niin Aino nukkuu hyvin...


Elli viihtyy hyvin siskon seurassa. Aino on  ihmetyksen kohde ja Ellin pää kääntyy sinne mistä Ainon ääni kuuluu. Kivaa olisi päästä jo leikkimään isosiskon leluilla. Elli viihtyy hetkittäin leikkimatolla, mutta huomaan kantavani toisessa kainalossa  tyttöä ja tekeväni toisella kädellä jotain muuta. Hartiat on ihan jumissa kantamisesta. Hyvästä puntista tuo Elli jo käy  sillä painoa oli taas tullut reilu kilo lisää.


Kantoliina piti ottaa avuksi.
Pikku buddha

Ainoa riesa mikä on ollut jo kuukauden verran on Ellin vasen silmä joka meinaa rähmiä aika ajoin. Olen jo ollut  muutaman kerran viemässä lääkäriin silmätulehduksen takia mutta sitten se taas loppuu. Kyseessä onkin ahdas kyynelkanava, saa nähdä jatkuuko sama vielä puoli vuotiaana sillä sitten voi olla edessä jokin operaatio.

Ellin mitat neljäkuukautis käynnilla olikin
huimat:  Pituutta 67 ja painoa 8500g!





Aino neljän kuukauden iässä



Hauskaa viikonloppua!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä