``vapaa`` lauantai



Huomasimme tai no anoppi huomautti menneellä viikolla että  eikös teidän kihlapäivä ole tässä joku päivä. Ai niin, taisihan se ollakkin! Heh, emme olleet muistaneet koko asiaa. Mielessä on vaan ollut maaliskuu eli tapaamispäivämme ja siihen on vielä hetki.

Kihlapäivä oli 12 päivä ja muistin että plakkariin tuli 4 vuotta, mutta kun katsoin sormusta yllätyin kun vuosia oli kertynytkin jo 5.. Niin, ollaan ilmeisesti oltu jo niin kauan ettei tälläisiä tule muisteltua ;) Tai muisti vaan reistaa, ikäloppu kun on  :D


Alunperinkin meidän oli tarkoitus laittaa tänä lauantaina lapset hoitoon ja ottaa aikaa vain meille kahdelle. Eli lapseton päivä. Kolme viimeistä viikkoa on ollu melko rankkaa Ellin räkäisyyden ja kiukkuilun takia. Tähän yhdistettynä huonot yöunet ja (melkein) kolme vuotiaan kiukkuilut. Nyt kun meillä kerran oli se kihlapäivä, juhlitaan se tässä samassa.

Muutaman tunnin päästä viemme lapset hoitoon ja lähdemme vähän käymään Karismassa ja sen jälkeen testaamaan Kumpeli Spata. Näiden huvien jälkeen johonkin illastamaan jotakin herkkua nassuun ;)

Lapsia tulee jo etukäteen ikävä, mutta odotan innolla tätä päivää. Aino jää yökylään, mutta Ellin haemme yöksi kotiin niin ei tarvitse pulloja/maitoja lämmitellä yöllä.Täydet yöunet olisi toki tehneet terää mutta ei tuota nuorimmaista vielä viitsi yökylään jättää. Onhan tässä muutama yö mennyt jo ihan hyvin kun on äitin kainalossa saanut nukkua ;)



Rentouttavaa lauantaita itse kullekkin!

2 kommenttia:

Kerro ihmeessä