Uusia makuja

Meillä on ollut meneillään uusien ruokien viikko joka jatkuu jo toista viikkoa. Meille on jäänyt junnamaan samat ruoat, kanapastasta jauhelihakastikkeeseen. Otin ihan asiakseni tehdä jotain uutta. Tällä kertaa en jaksanut selata netin suurta valikoima läpi vaan päädyin K-kaupan ruokaliitteeseen ja Yhteishyvän tarjontaan. Välillä on vaan kiva kun ohje on siinä nenän edessä.

Meillä on syöty mm.jogurttilohta, avocadopastaa, makkaragulassia, possuwokkia ja kaalilaatikkoa. Avocadopasta ei saanut suurta suosiota kun taas tuo wokki oli niin hyvää, että se hävisi yhdellä kertaa kun avocadopastaa syötiin kolmena kertana... ;)

Possuwok: Possua, porkkanaa,lanttua,palsternakkaa ja mausteita


Eilen tarttui uusi maustepussi käteen. Seikkailessa ruokakaupassa vailla määränpäätä. Samalla kun etsin jotain mitä voisi syödä, taisi kolme vuotias, väsynyt lapsi huomata tämän sillä temppuilu kaupassa kävi aivan mahdottomaksi. Siinä on sitten kiva ojentaa lasta istumaan autokärreissä oikeinpäin ja miettiä ilman listaa mitähän juuri ajattein, mitähän vielä olisi pitänyt ostaa?? Tämän haahuilun tuloksena saimme kuin saimme jotain uutta, rapeaa, kanaa tortilla kuoren sisällä. Oli aika nannaa!


Kana pussiin öljyn kera ja tämä maustesoossi sekaan. Ravista ja uuniin!

Mausteista mutta hyvääu, kuoren,
salaatin,tomaatin kurkun ja majoneesien kanssa

Olen pitkään halunnut tehdä jonkinmoisen smoothien aamupalaksi mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt sitten löysin helpon ohjeen ja tarpeet löytyi kaapista. Leseitä ei ollut niin laitoin kaurahiutaleita. Nekin ajoivat asian ihan hyvin ;) Hyvää oli, kannattaa kokeilla!



Tämmöstä tuli. 
Vattuja ja mustikoita :)




2 kommenttia:

  1. Anonyymi9/14/2013

    Nams ! Mitä kanaa laitoitte? :)

    VastaaPoista
  2. Maustamatonta kananrintafileetä leikkasin suikaleiksi ja laitoin tuon maustesekoituksen :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä