Siellä sun täällä



Mitäs me lomalaiset! 
Viikko on mennyt huimaa vauhtia pyöriessä siellä sun täällä. Mummolassa viime viikonloppuna kun isi mökkeili. Mökillä koko porukka, nauttien yhdestä aurinkoisesta päivästä kolmen sijaan. Kuitenkaan sää ei meitä haitannut ja tehtiin vaikka mitä. Uiden, saunoen, kalastaen ja pihalla ollessa  aika meni serkkutytsyjen kanssa  niin mukavasti ettei Ainoa olisi kotiin halunnutkaan isomummon luota. Oli lystiä ! 

 Kuitenkin mökillä olo verotti ja äiti ja isi on ollut pari päivää ihan poikki. Kotona on ihana olla ja kyllä kyläily on rankkaa :D 






Pakollinen navetta vierailu täytyi suorittaa serkkujeni luona ja nähtiinpä me vastasyntynyt vasikkakin! Ainosta oli ihmettä kun ei ne lehmät ammuneetkaan nätisti vaan tuli kovaa ja matalalta. Voi järkytys kun Ainon maailma meni sekaisin ja kiire tuli ulos kun alkoi pelottaa siihen malliin ;) Näitä lehmiä ihaillessa ja maalla ollessa silmä lepää. Ei voi muuta sanoa  että kyllä maalla on mukavaa!

Pyykin pesua olisi ohjelmassa rutkasti kun minä nostan vuorostani kytkintä huomenna! Ja ihan yksin, en olisi uskonut että näin aikaisin jätän Ellin hoitoon Larille mutta kun kerran luvan sain niin mikäs siinä ;) Aino menee mummin luo yöksi ja Elli jää isin syötettäväksi. Äiti lähtee humputtelemaan Jyväskylään tupareihin ! Pieni irtiotto arjesta. Käsilaukkuun rintapumppu ja menoks! ;)

Mukavaa viikonloppua!

ps. ensi viikolla suuntaamme tykkimäelle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä