Sunny days

Kesää parhaimmillaan. Aurinkoa, uimista ja jäätelöä.
 Hieman kliseistä mutta sitä se vaan on!



Mahtavat kelit eivät ole meitä sisällä pidelleet vaan päivät on vietetty ulkona ja illalla kaaduttu sänkyyn hyvinkin väsyneenä. Ihanaa kun on tälläiset ilmat, mutta kyllä se aurinko vie mehut.
 Illalla ollaan lähdetty koko perheen voimin rannalle, kun en ole näiden kahden kanssa vielä sinne yksin uskaltanut päiväsaikaan. Ainon uusi intohimo onkin uiminen! Tyttö piti ekan uintireissun jälkeen kantaa järvestä huutaen pois. Kuitenkin homma alkoi maistua puulta jo toisen kerran jälkeen kun alkoi kuulua lause -lähdetään jo kotiin!
 Päivät omalla pihalla / puistossa ja illat rannalla. Ihana rusketus, kohta se on täällä ja tarkoitan itseäni ;)

vesipeto

Tämä viikko pyöritetään normaalia arkea ja ensi viikolla ollaan sitten millon missäkin. Nimittäin Larilla alkaa kolmen viikon loma, Aijai! saa nähdä kuinka nopeasti alkaa toisen pärstä ärsyttämään ;) Kuitenkin suunnitelmissa olisi jokin kesäloma reissu. Tykkimäen kautta jonnekkin Kotka, Porvoo?? Ken tietää, mutta jonnekkin missä ei olla käyty ja jotakin uutta ja ihmeellistä.

Haaveilin Turusta ja Naantalista (muumimaailmasta) mutta ajomatkaa on liikaa ja reissusta tulisi melko rankka. Meren äärelle olisi mahtava päästä. Jotakin kivaa ja rentoa oleilua kaikille toisissa maisemissa. Se olisi tämän kesäloman missio.

Ensi viikolla lähdemme kuitenkin mökkeilemään Itä-Savoon ja käymään Savonlinnassa. Sillä aloitetaan ja katsotaan mihin matka vie. Kuitenkin sitä ennen on tiedossa huomenna Lahdessa Sun Lahti voimistelu tapahtuma jonne lähdetään avajaisiin katsomaan tuttuja, voi kumpa minäkin pääsisin mukaan esiintymään, ensi kerralla sitten.  Lauantaina Mikkeliin Visulahteen ja sitten vasta mökille. Joten nyt riittää ohjelmaa ja tietokoneen ääreen tulee tuskin istuttua hetkeen. 

Nauttikaa ilmoista ja tästä kesästä kun se nyt täällä ja tämä on käsky! :)
 Palaan kirjoittelemaan kuulumisia kun kerkeän ja jaksan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä