Kauheat kaksi viikkoa

Elämä on ollut niin kiireistä että melkein oksettaa.. Puheluita sinne ja tänne, palavereita, koulutehtäviä ja koulujuttuja, jumppajuttuja, valmistelet vähän mitä sattuu ja millon sattuu. Päässä pyörii sen sata asiaa ja paikallaan kerkeät istumaan sen hetken kun lapset nukkuu ja sekin aika menee tietokoneella (koulutehtävät, sähköpostit opettajille jne..) sekä usein ruokaa laittaen.. Suurin osa tästä on itse järjestettyä. Itsepähän olen sopinut kaikkea mutta onneksi ensi viikolla ei ole koulua, sillä täällä päin on syysloma. Jess!

Tällä viikolla ```juhlin`` synttäreitäni koulun penkillä ja juosten paikasta toiseen. Ikä on numero, mutta voisin silti jäädä pysyvästi 24 vuoteen. Joten sain rahaa ja mitä ostinkaan.. muumeja jee!! ihan uutuuksia ;)
Kuitenkin, eipä tunnu missään tuo ikä. Huomenna saan hetken rentoutua ja olla ystävien kesken. Mitä sitä juhlimaan niinkään tuota numeroa, ystäviä mielummin.




Tänään lähdemme kuopuksen kanssa vähän uimaan ja huomen aamulla pääsen ripsihuoltoon. Ihanaa! sit myöhemmin vähän tyttöjenjuttuja. Olen tämän niin ansainnut. Hieman taukoa viikon ajaksi koulusta mutta eipä ne hommat mihinkään karkaa sillä ensi viikko on meillä muuten ihan normaalia arkea. Mies käy töissä ja  me ollaan kotosalla.


Ainon ja äitin kakku ;)




Mutta koska ilma on mitä on niin ainahan kakku piristää ja saa hyvälle mielelle. Suosittelen kokeilemaan tätä. Kakku on ihanan suklainen, mehevä ja kostea kuten konditorien kakut yleensä. Mukavaa viikonloppua, suut makiaks! ;)

2 kommenttia:

Kerro ihmeessä