päivitetty tukka

Äitien on vaikea päästä kampaajalle ja varsinkin minun kun mieheni on töissä joka päivä puoli 8 ilta viiteen.  Onneksi ihana ystäväni on  kotiparturoinnin ammattilainen ja suotuu päivittämään hiuksiani aika ajoin..  sillä muuten en tiedä miltä näyttäisin kotivärien ansiosta jos itse värjäisin. Olisi se yhtä turausta.

Ennen


Vanhat raidat ja haalistunut latva

Tukkani ei ole ikinä ollut näin pitkä kuten ylläolevissa kuvissa. Sitä on Tiina viimeksi värjännyt muistaakseni helmikuussa ja silloihan laitettiin vain raitoja. Että johan oli taas aikakin leikata että värjätä ;)

Silloin kun lasten pitäisi nukkua niin eihän ne nuku. Ei sitten ollenkaan.. Elli veteli unta vain 1,5 h koko päivänä ja Ainon oli erittäin vaikea käydä nukkumaan. Minkäs teet kun on kummi kylässä, eihän sitä malttais nukkua ;)  Tiina laittoi väriä päähän ja Elli hyppi sylissä. Elli veteli kapat ja tavarat mukanaan.. hyvä ettei ollut tytön kädetkin värissä :D että sillä lailla. Ihan niin rentouttava on värjätä kotona. Ensi kerralla on suuntana Jyväskylä ja parturikampaamo Lacca. Lapset saa sen hetken olla isänsä kanssa ja minä päähieronnassa ;)

Pääasia kuitenkin on että nyt on tukka taas kunnossa pitemmäksi aikaa :)
Kiitos Tiina!


Ennen ja jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä