Aika aikaansa kutakin..

Vauva -aika jää koko ajan taaemmas ja enää puoli vuotta siihen kun Elli täyttää 1v. Uskomatonta.
Viime marraskuussa oli tilanne tämä.



Menoa ja vilskettä meiltä ei puutu. Ainon huoneessa viihtyy myös Elli. Ainon lelut kiinnostaa enemmän kuin vauvalelut ja onhan sitä kiva olla kun sisko häärää vieressä. Aino hoitaa ja pitää huolta pikkusiskosta.Näillä neideillä on jo jotain yhteisiä juttuja jotka saa molemmat käkättämään hysteerisesti. Se on jotain sellaista yhteyttä joka on aika ihanaa, toivotaan että tappelut jäisivät isompanakin vähemmälle..

Nämä kuvat on viime viikolta kun Aino innostui hyppimään ruutua, kokeilemaan aasinpotkua ja aaltoa. Kasassa oli siis koko tanssiesitys, näitä ei olla mitenkään harjoiteltu vaan neiti on nähnyt minun tekevän. Itseoppivainen kaveri ;) jos pyytää että voitko näyttää tai tehdäänkö yhdessä, sehän ei käy. Neiti tekee kun huvittaa ;)




Elli ei liiku vielä eteenpäin kuin vahingossa mutta paljoa siitä ei puutu. Takaperin liikutaan ja istutaan melko hyvin. Kaikki menee suuhun mitä käsiin saa.. välillä pitää vähän levätä ja maistaa lattiaa.. Ellin diagnoosi oli lääkärin mukaan lievä refluksi joka aiheuttaa pulauttelua,rohinaa, ärtyneisyyttä ja kiukkuisuutta. Saatiin siihen lääkettä ja käytettiin sitä hetki mutta ei huomattu sen enempää eroa sen käytössä. Joten nyt ollaan oltu ilman vähän aikaa.. tuntuu turhalta syödä lääkettä jos se ei auta.

 Elli tunnistaa tutut ja vieraillle hymyilee ensin kainosti jos lainkaan. Kotona äidille naristaan varsinkin jos väsyttää ja äiti kääntää selkänsä niin ai että sitä huutoa..  Hampaita ei vielä ole, niitä odotellessa.

6kk neuvolassa painoa oli 9810 g ja pituutta 70.3 cm



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä