Omannäköinen kalenteri

Tänä vuonna päätin että kalenteri tehdään itse. Viime vuonna Ainolla oli muumikalenteri ja nyt piti keksiä jotain uutta. :) Olen visioinut jo pitkään pussukoista jotka roikkuvat jossakin. Tiimarissa kun oli -70% ostin vähän kaikkea jemmaan niin myös kalenterin sisältöä ;)

 Aluksi ajattelin että ompelen pussit kankaasta kuitenkin ajan puutteen vuoksi se jäi. Tokmannilla silmiini sattui pussillinen kalenteritarvikkeita ja niin ne kangaspussit jäi lopullisesti, ehkäpä ensi vuonna.


Tämä pahvin palanen  päällystettiin lahjapaperilla. Ainon synttärilahjapaperia, kierrätystä siis ;)






Tarpeet: Tokmannilta löytyi pussillinen paperipusseja ja niihin tarrat sekä juuttinaru. Tiimarista pienet sydän pyykkipojat.


Ensin tein reijät joista pujotin narut kahteen tasoon. Sitten laitoin pussit sikinsokin naruille roikkumaan.


Mallailua seinää vasten


ja lopullinen koristelu.. Piparkakkumuoteilla tehtiin" piparkakku-ukot" ja sydämmet. Aino avusti leikkaamisessa ja vähän muutakin tilpehööriä oli saatava mukaan :)



Sellainen, omannäköinen ja omanlainen (ensi vuonna kehitellään ideaa, täysin tyytyväinen en ole). Tämä koristaa nyt tytön seinää vielä neljä päivää ja pussiin saa kurkata. Täällä ollaan jo ihan täpinöissään, joko? joko?
Kalenteri tulee täyttymään pikkujutuista, makeasta ja loruista. katsotaan josko blogiin asti pääsisi muutamat lorut ja joulun odotus  tunnelmat :)

ps. kuvista ei näy mutta lattialla kun tätä askarteltiin niin Elli yritti maistaa joka välissä vähän sitä sun tätä. Aino ystävällisesti raivasi tavaroita pois Ellin läheltä. Huutohan siitä saatiin aikaiseksi,no saipahan Elli osallistua maistamalla... miltä se kalenteri maistuu ;)

1 kommentti:

  1. wauuu, tää on niin magee!! Katsotaan mitä mun kaleterista tulee :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä