Elli 10kk

<3

Elli täyttu 20 päivä 10kk. Nyt ollaan sit lähellä 1v synttäreit. Apuva ! :) Meillä huhtikuu onkin yhtä juhlaa, sillä neljät synttärit sattuu sille kuulle.



Elli onkin jo melko etevä. Kävelee kärryn kanssa, sohvaa vasten ja välillä vahingossa ilman tukea. Vielä ei kuitenkaan riitä rohkeutta kokeilemaan ilman tukea, vaikka äiti olisikin vastassa. Silloin pyllähdetään heti alas.
Tyttö osaa hermostua ja suuttua jos ei otakkaan syliin tai jos joku ei mene mielen mukaan. Ymmärtää ei -sanan ja pää pyörii hyvin, kun muistuttelee mitä ei saa ottaa. Kuitenkaan eihän se auta, kiva on vedellä kirjahyllystä tavarat alas. 

Elli oli 10 kk neuvolassa 10700g ja 76,5 pitkä. Pituudessa mennään edelleen yläkäyrillä ja painossa nollakäyrillä.. Päivällä nukutaan yhdet tai kahdet päikkärit. Teen Ellille itse ruoat ja tyttö tykkää syödä sormin leipää, hedelmiä tms. Pinsettiote onkin jo hyvin hallinnassa :)



Ainon jäljiltä on meillä hyvin vaatteita, mutta huomaa eron pituudessa. Aino käytti 80cm vaatteita noin 1,5 vuotiaana ja Elli nyt 10kk iässä. Silloinkun Aino käytti 74cm housuja oli kesä, joten niitä ei ole jemmassa kovin monia.. Ellille piti käydä hankkimassa housuja kun meinaa kaikki käydä lyhyiksi. Voikin hyvin olla, että Elli kasvaa minusta ja Ainosta jossain vaiheessa ohi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä