Voihan taas kerran..



Voihan muumit minkä teitte. Kävin tuossa yksi päivä ihan huviksen vilkaisemassa onko Lindexille tullut mitään kivoja lastenvaatteita. No Tove- juhlavuosi kun on meneillään.. Olihan sinne ja vaikka mitä!
Yhtään ei helpottanut tuskaa kun myyjä tokaisi -Niitä ei sitten tule lisää, kaikki löytyy siitä. Pala nousi kurkkuun, minun on saatava ne ennen kuin loppuu !.
 Aivan, hyvät on myyntikikat, tälläinen kaikkeen sortuva on kuin halpaa makkaraa kun noin sanotaan. Vaatefriikki, muumifriikki.. ja mitähän vielä, kaikkeen yllytettävissä ja ylipuhuttavissa ;) myönnetään..




Mutta voiko ihanemman värisiä ollakkaan. Marjapuuroksi olen ristinyt tuon värin. Ellille lähti ihana jumpsuit jonka hupusta löytyy värikkäät muumihahmot. Ainolle tietysti samaan sävyyn collari -setti. Tästä taas näkee miten tykkään pukea tytöt samaan.. Täyttä rakkautta <3 Voiko ihminen olla näin onnellinen ihan vain vaatteista. Ilmeisesti! :D

Materiaali on ihanan pehmeää ja varmasti mukavat päällä. Ainon pöksyt on hiememan "lököttävää" mallia, mutta se korostuu varsinkin kun otin koon 110... ettei vaan jää heti pieneksi, mutta paita on juuri sopiva. Taitaa Ainosta tulla yhtä lyhytjalkainen kuin äitistäkin :D


Vielä jäi kauppaan yhdet ihanuudet jotka aion  hankkia tytöille. Legginssit joissa sama kuvio kuin Ellin hupussa. Värit on kivat ja mahdollisuus yhdistää vaikka minkä värisiin vaatteisiin.
kuva Lindexin sivuilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä