Aikuisten joulu

Tänäkin jouluna sain todeta ettei joulu tunnu enää samalta kuin ennen. Melkein valmistautuminen jouluun on mukavampaa kuin itse joulu. Odotan enemmän tai odotan tuntevani enemmän, mutta se hohto joulusta on kuitenkin jollain tapaa kadonnut. Ei ole sitä lapsen tietämättömyyttä ja jännitystä. Ruoka on kyllä  hyvää ja lahjat kivoja. Ei siinä mitään.. kuitenkin jos ei osaa oikein toivoa mitä haluaa, miten voi odottaa muidenkaan sitä tietävän :) Jouluihin on tullut lisää sisältöä lapsen mukana ja on kiva kun voi tehdä Ainolle mukavia muistoja.
 Tämä tunne juontaa ehkä juurensa siitä että joulu meillä menee reissatessa paikasta toiseen. Ehkä se tunne jouluun syntyy vielä uudestaan kun on oma koti jossa viettää joulu rauhassa vaikkakin sukulaisten keskellä, mutta niin ettei itse tarvitse reissata edestakaisin. Joulu on rauhoittumista ja syömistä ja sen jälkeen vaan jotenkin tulee tyhjä olo. Mitäs sitten tehtäisiin. Olen jopa miettinyt pitäisikö jo ruveta tekemään ystäväpäiväkortteja, taitaa olla hieman liian aikaista? ;)


Saatiin me aikuisetkin oikein mukavia lahjoja tässä muutama otos..


Sain ylipolven olevat villasukat, astioita, rasvoja + öljyä, kattiloita, kapustoja ja sähköhammasharjan, Tommy Hilfiger ihanat sukat <3.Saimme tyynyn, aluslakanan, rahaa ja suklaata. Hyödyllisiä ja tarpeellisia sanoisin :)


ps. tämä oli nyt viimeinen joulupostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä