Joulun avaus

Eli ensimmäinen adventti. Kovin kirkollinen ihminen en ole, mutta oli kiva sytyttää kynttilä tänään adventin tai alkaneen joulukuun kunniaksi. Muut adventit eivät ole niin erityisiä, mutta ensimmäinen on, jostain syystä. Mieleen tulee ensimmäisenä Hoosianna jonka kertosäe jää soimaan päähän...Joulun voi melkein tuntea. Varsinkin kun lumi ja pakkanen tuli <3


Ainollekkin on riittänyt ihmetystä eilen että tänään kun lunta tuli. Kaivettiin pulkka esiin, avattiin joulukalenteria ja laitettiin tontut ja jouluverhot paikoilleen. Tiedän ettei kovin moni vieläkään innostu joulusta ja sen laittaminen kotiin on liian aikaista. Ehkä on ehkä ei. Me ei jouluaattona ja muina pyhinä kotona olla joten niistä nautitaan etukäteen. Kuitenkin  uuden vuoden jälkeen kaikki koristeet lähtee takaisin kaapin perälle.

 Pääsen Ainon kanssa nauttimaan kolmen viikon joululomasta joka tuntuu nyt ihan luksukselta. Lari on normaalisti töissä, mutta onneksi pyhät sattuu paremmin kuin viime vuonna.

Loppupuristus on edessä seuraavan kolmen viikon aikana. Vielä on turha miettiä tulevia tehtäviä ja tenttejä joita on hienosti vikalle viikolle  kertynyt viisi. Ne on sitten ja mutta nyt mielessä häämöttää tuleva pitkä viikonloppu. Isomummolan pikkujoulut, pikkujoulunäytös ja kaikkea mukavaa <3


Laitettiin tänään joulujutut esille. Olohuoneesta upuu vielä jouluverhot ja kyntteliköstä ylin kynttilä joka ei ollut pakkauksessa. Viime vuonna piti olla harmaata, mutta tänä vuonna punaista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä