Sarjan lumoissa

En kerkeä kovin televisota tuijottamaan viikolla kuin ohimennen. Seuraa en tällä hetkellä oikein  mitään kuin Pikku kakkosta :D ja sen jälkeen tulee Masterchef Australiaa joka tulee Jimiltä. Olen koukussa usein ruokaohjelmiin. Kuola valuu katsoessa ja haaveilen kokin palkkaamista. Voisin istua maistajien joukossa!

Kuva lainattu täältä

Nyt olen kuitenkin löytänyt sarjan jota aluksi en muistanut katsoa hassun näyttöajan takia. Nyt muistan jo että se tulee tiistain 21.30 Avalta. Erilaiset äidit :) Olen jäänyt koukkuun. Hyvää vastapainoa Amerikkalaisille vauvaohjelmille, joissa hymyillään synnytyssalissa kätilöille ja kylvetään thank you- sanaa..

Tämä  sarja näyttää lapsiperheiden arkea ja erilaisia sellaisia, realistisesti. Sarja kertoo, että arki ei aina ole yhtä  juhlaa. On nuoria että vanhempia pareja ja  yksinhuoltajia. Ei ole valikoitu saman muotin mukaan perheitä, mutta kaikki ovat aika erilaisia. Sanoisinko, että erikoisia perheitä, jotka kiinnittävät katsojien huomion ja ehkä aiheuttavat jutun aihetta Silti jaksot lähenevät jo loppuaan sillä jakso. 9 on jo menossa (juuri nyt!) ja sarjaa on kuvattu vain 10 jaksoa. Nyyh!

Täältä voit katsoa kaikki vanhemmat jaksot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä