Joulu rauhaa

 Joulu alkaa olla takanapäin. Jouluruat tulee korvista kuten musiikkikin. Tänään piti pitää kaupunki päivä ja pestä pyykkiä, että vähän palattais arkeen. Lomalla kun kuitenkin ollaan arki taitaa olla kaukana. Huomenna taas Mäntyharjua kohti. Lari on nämä muutamat päivät töissä ja me tytöt tehdään mitä huvittaa.
Nukutaan vähän pitempää, köllötellään ja vähän humputellaan. Tein jo löytöjä pienelle pallerollekkin mut niistä lisää myöhemmin. Nyt oikein yliannostus joulutunnelmia ja Ainon lahjoja..


Ainon paketista löytyi jo 23.12 nuken vaunut. Tonttu oli jättänyt paketit kuusen alle kun Aino nukkui päikkärit.(Pukki tulee sitten ensi vuonna). Siinäpä sitä olikin Ainolla ihmettä. Nyt on nukellakin kunnon menopelit ;)


 Aaton olimme rennosti Larin porukilla, olimme, köllöttelimme, saunoimme ja Ainonkin yskä hieman helpotti.
Jouluna tuli pelattua lautapelejä ja oltua yhdessä. oli oikein mukavaa <3


 Paketteja oli kerrakseen. Aino jakoi lahjat hienosti jaksoi vielä avata omatkin. Paketeista löytyi vaikka mitä hienouksia. Kaikkia en jaksanut kuvat mutta tässä muutamia..


Palapeli,Brion: koira, kirjoja, pehmoleluja: koira, maatilaneläimet ja nalle. Vaatteita Minni velourisetti, svetaria, Kimperin pipo, Tommy Hilfigerin sukat, villasukat, legginssit, mekko (joka oli pyykissä, kuvaa myöhemmin), nukke kopalla ja  hiiriheijastin, piirrustus setti ja keittiö. Eli vaikka mitä :)



Ainosta joulukuusi oli ihana, koristeet ja sen koristeleminen. Siksipä koristeita piti aika ajoin korjailla ;)


Aattoiltana alkoi kova kokkaaminen ja tiskaaminen. Kyseessä OBH Nordica muovinen keittiö. Puinen oli haaveissa, mutta katsotaan kestääkö tämä vekotin... 

Joulu sujui mukavasti vaikka huristeltiinkin paikasta toiseen. Mukavaa on tietää että Aino voi muistaa tästä joulusta jo jotakin. Kuitenkin tätä riittää varmasti vuodeksi eteenpäin. Kevättä odotellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä