Väsynyt äiti


Tämän päivän saldo: joululahjat hoidettu,  joulukortiti ostettu ja tehty, sekä tuuletettu petivaatteet raikkaassa pakkas säässä, ainii ja olinhan tosiaan tänäänkin koulussa. Tämäkin on jo  ihme että kortit on valmiina eikä silloin 12 päivä illalla... kun 13 pv on viimeinen päivä viedä kortit punaisen kirjekuoren sisällä.

Innostuin askartelemaan. Jostain syystä tänä vuonna on enemmän joulufiilistä kuin aikoihin. Ehkäpä tämä kaikki johtuu siitä, että Aino kasvaa ja pystyy osallistumaan. :)

Tänään,
Pyörin hetken kaupungilla ja sain rauhassa katsella ja penkoa Sinooperin alennuslaareja. Alle kymmenellä eurolla sain huopia 6kpl, kultaisen tussin, pakettitarrat, tähtiä, korttipohjat ja kultaista kimalle geeliä. Onni sisnänsä niin sain tehtyä kerrankin  kortit ajoissa. Väänsin 22 kun Lari ja aino jaksoivat tehdä sen kaksi. Alareunassa näkyy heidän mahtavat lumiukko ja kuusi kortit. Aino olisi halunnut liimata vain kuusia..tai syödä liimaa tai viskata kaiken lattialle. ;) Ihanaa uhmaa!

Uhmaa, mikä ihana ikä! Tätä on jo jatkunut jonkin aikaa ja tilanne on pahimmillaan. Mikään ei käy mitä ehdottaa, vaatteet ei pysy päällä. Aino ei halua tehdä mitään. Kaiken pitäisi onnistua ite ja jos ei niin tyttö pyörii lattialla ja kiukuttelee, heittelee vaatteita yms. Tuntuu että joko Aino on väsynyt ja kiukuttelee tai vaan niin pahalla päällä ettei mikään ole hyvä. Potalla käyminen onnistuu, mutta ihan kuin tyttö tekisi tahallaan housuun kun varsin tietää milloin mennä vessaan potalle. Tämäkin homma on ottanut kovasti takapakkia. Hermot on varsin kovilla. Jos jotain kysyy yleisin vastaus on -Ei halua tai -Äiti ei , äiti pois, Aino ite. Semmosta ihan kuin pahempikin teini ikäinen...mm. yökkäri laitettiin neljä kertaa päälle ennenkuin kerettiin nukkumaan -.- ´

Kuitenkin kortit on nyt tehty ja huomenna pääsen jo antamaan niitä eteenpäin. Siksi syy tähänkin hätäilyyn, Larin suvun pikkujoulut joten pitää käyttää tilaisuus hyväkseen ja laittaa kortit jakoon. Tänä vuonna oli teemana sydämmet ja kultainen väri. Viime vuonna joulukorteissa oli Aino, mutta ensi vuonna saammekin jo kahden lapsukaisen valokuvan joulukortteihin <3

1 kommentti:

  1. Anonyymi12/07/2012

    Kylläps sinä olet ollut ahkerana. Tulee ihan mieleen Hilja Valtosen Vaimoke-kirja. Vanha tätisi ei ole ehtinyt edes tajuamaan, että on jo joulukuu ;).

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä