Elämää pää kiiinni tietokoneessa




Viimeistä viikkoa viedään. Selvisin tiistaista ja olen järjissäni. Takana neljä tenttiä  ja kaksi olisi vielä edessä. Tänään keskiviikkona olen kuitenkin viettänyt Ainon kanssa niinsanottua vapaa päivää kotona. :) Kuitenkin höystettynä koulujutuilla. Mitäpä muutakaan. Nyt kuitenkin kaikki palautettavat tehtävät on tehty, mutta olo varsin tyhjä. Mitä teen kaikella vapaa ajalla mitä ilmaantuu ??
Ehkä se rentoutuminen ja oleilu olisi kova sana.

Viime päiviin on mahtunut: kaaosta, stressiä, ahdistusta, käden kramppaamista ja sotkua. Siksi en ole kerennyt blogin puolella oleilemaan. Olen istunut tietokoneella ja lukenut power pointteja kirjoittanut kirjanpidon lunttia niin että tekstiä sai lukea suurennuslasin avulla tentistä (saadaan tehdä A4 muistiinpanoja tenttiä varten, kirjanpidon juttuja kun ei työ elämässäkään tarvitse osata ilman apuja)

Joku aika sitten siivoilin vaatehuoneen. Ainon pienet vaatteet lähteväksi varastoon sekä jätesäkillinen omia vaatteit jotka eivät mahdu päälle ennen toukokuuta. Turhaan ne lipaston laatikoitakaan täyttävät.
 Noh siinä ne edelleen odottaa kantajaansa... -.-


Tiskivuori on ollut kaamea, tavarat missä sattuu. Näiltä olen sulkenut silmäni, tullut kotiin lukenut kolmeen tenttiin  yhtäaikaa sen minkää kerkeän, ahdistunut, kaikesta tekemättömästä. Nukkunut yön ja takaisin kouluun. Nyt onneksi tämä loppurutistus alkaa olla takanapäin. Koti alkaa olemaan ihan järjestyksessä ja minäkin jaksan olla ilman pipoa sisällä, sillä tukkani on ollut niin kaamea joten en ole voinut olla ilman hattua ;)  Muutama tentti jää suoraan uusintaan, mutta mitä sitten. Ei nimittäin haittaa :DD motivaatio alkaa olla nolla!

Ihana ilma! Niinhän siinä kävi että tyttö nukahti vaunuihin ja äiti kantoi kolmanteen kerrokseen.

Tänään me ollaan Ainon kanssa oltu lungisti kotona. Kävimme jopa happihyppelyllä paukku pakkasessa. Tuuletettiin päätä josko sinne saisi hieman joulumieltä ja koulujutut pois mielestä. Joululahjat alkavat olla kasassa paitsi rakkaan avopuolisoni paketti on vielä jossain postin syövereissä ja toivoa saattaa että se kerkeää tulla perjantaihin mennessä. Muuten on pallo hukassa.



Lopuksi vielä kuvaa masusta joka kasvaa vauhdilla. Viikkoja 23+5 . Vaatteet puristaa ja ahistaa. Kävelykään ei onnistu niin sutjakkaasti kuin ennen ;) Itaisin pallero pistää kunnon shown päälle ja nukkumista on turha kuvitella, on mylläkkä niin kovaa  mahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä