Aika juoksee ja masu kasvaa

Aika menee hurjaa vauhtia, varsinkin vain ollessa.
Kolmesta viikosta lomaa on vain viikko jäljellä.
Raskausviikkoja on kertynyt 26+1

Sikiön pituus päästä peppun (CRL): 22 cm
Koko pituus: 30 cm
SIKIÖ
Tämän viikon alussa sikiö on 23 viikkoa vanha. Silmäripset ilmestyvät luomiin tällä viikolla ja silmät alkavat pian räpytellä. Aivot kasvavat edelleen nopeasti ja pitempiä hiuksia alkaa kasvaa päähän. Sikiö näyttää sopusuhtaiselta pieneltä minivauvalta.
Ennenaikaisesti syntyvällä lapsella on jo suuret mahdollisuudet selviytyä, jos se syntyy nyt ja kaikki apukeinot otetaan käyttöön. Mahdollisuus turvalliseen synnytykseen kasvaa jokaisena päivänä, jonka sikiö on kohdussa.7
Tiedot: www.vau.fi



Maha kasvaa, vaatteet ei mahdu päälle, painoa on tullut jo tähän mennessä reilusti. Hempparit matalalla joten kaksinkertaisella rauta-annoksella mennään. Jouluherkut saa jäädä, ne suklaat yms.. muuten tämä tyttö näyttää virtahevolta ennen maaliskuuta!

Liikkeet ovat todella selkeitä ja välillä jyllätään niin paljon että meinaa äidillekkin huono olo tulla. Mahan päältäkin voi seurata  kuinka siellä venytellään, hyvä ettei mahan läpi tulla.

Piti tilata muutamia vaatteita H&M uusista äitiysvaatteista että olisi jotakin päälle laitettavaa. Legginssejä puristavien farkkujen tilalle ja jonkinlaista tunikaa, saas nähdä mitä sieltä tuli tilattua. Alku viikosta pääsen hakemaan paketin ! Jospa sieltä löytyisi takki jota voisi pitää vielä alkuvuoden pakkasilla. Jos niitä nyt tulee.. Nyt on takki, mutta huomasin juuri ettei se kauaa mene päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä