Pieni taiteilija


Aino on kova tyttö piirtämään ja muovailemaan. Näistä on tullut päivittäinen hetki ja tyttö jaksaa muovailla vaikka 20 min tai piirtää. Hyvää tässä on se että voin tiskata keittiössä ja Aino muovailee olohuoneessa. Käyn välillä vilkasemassa tai aino huutaa -Äiti kattomaan! Tänäänkin tyttö muovaili  hattivatteja. Ilmeestä voi huomata keskittymisen.

Piirrustus jutuissa uusi homma onkin kirjottaminen. Aino kirjottaa, aika hyvin kirjottaakin sillä kynäote on hallinnassa :D hyvissä ajoin.. Jos Ainolta kysyy että mitäs tässä lukee? - tyttö vastaa -Onnea!  Kirjoitus hommat täytyy hoitaa oikealta etäisyydeltä eli pää kiinni paperissa. Keneltä lie ottanut mallia ;)

Joulupukki toi puuvärejä. Niille piti hankkia oikeanlainen penaali.
Löytö Tiimarista -50%

Hyvää harrastustahan täytyy ruokkia joten hankin Ainolle vesipesulla lähtevät tussit
Nämä ovatkin olleet ihan hitti juttu.


Taiteilija työssään. Rapatessa roiskuu ja tussia lipsahti käteenkin
Tämä pieni taiteilija lähti viikonlopuksi mummin hoiviin joten äiti ja isi viettää laatuaikaa kahdestaan. Yhden yön Aino on ollut hoidossa, mutta nyt olisi kaksi yötä. Kuinkahan meidän käy? Osataanko olla kaksi yötä erossa  ja kaksin vai huristellaanko huomen illalla Mäntyharjuunn ikävissämme ;)

Taitaa olla kovempi juttu meille kuin Ainolle. Nähtäväksi jää! Kuitenkin minulle tämä tulee hyvään saumaan sillä tämä viikko jonka olen ollut tytön kanssa 24/7 alkoi jo kiristämään hermoja. Huomenna olisi tiedossa Keilausta, yhdessä oloa ja Amarillon uuden ruokalistan testaus. Me nautitaan nyt <3
 Nauttikaa tekin!
Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Anonyymi1/11/2013

    Aivan ihania hattivatteja!! Mahtava ilme pienellä taiteilijalla. Ihanaa viikonloppua teille!

    t.Joentäti

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä