Kolttuja


H&M tilaus tuli ja jotain lähti takasikkin.. Aino sai alesta kivan yökkärin. On tytön vaatteet jääneet nyt sitä mittaa pieneksi että pitää ruveta hieman isompaa vaatetta hankkimaan. Tuokin yökkäri on kokoa jo 98/104 ja hyvin menee. Hihoissa ja lahkeissa on varaa kasvaa. Vauvalle tuli pöksyt ja äidille takki, paita, sukkiksia ja alusvaatteita. Paita on jees! Ainakin jotain päälle pantavaa. Luokkakaveritkin kiittävät kun vaatteet löytyy päältä.. ;)

Takkeja tilasin kaksi ja tämän pitemmän mallisen otan! Beige jossa karva hupussa.Vaikkei se kovin lämpöiseltä vaikuta, mutta se mahtuu mahan kohdalta loppuun asti tai parempi olisi.. tilaa on ainakin paljon! Takki on alennuksesta ja kokoa 44 :D Toinen vaihtoehto oli lyhyt untuvatakki, mutta näytin sen verran mörssäriltä se päällä et se sai jäädä, eikä siihen masu olisi kuukautta pitempää mahtunut. Nyt takki ongelma on myös selätetty, kohtuu kustannuksin. Onneksi en mennyt ostamaan sitä ihanaa, mutta kallista mama takkia josta olisi pitänyt pulittaa n.230e.

 Tunika oli myös paketissa muttei se lila ollut minun värini ja malli.. Näytin makkarapötköltä. Oloni alkaa muistuttamaan virtahepoa. Viimeksi kesällä odottaessa en muista tälläisiä vaateongelmia.. Nyt pitää miettiä miten tarkenee, silloin pystyi turvautumaan kesämekkoon tai toppiin. Toppahousut kuuluvat mukavuus alueeseeni. Paleleminen ei ole mukavaa, mutta ei sekään että toppahousut eivät mahdu jalkaani kuin täysin auki. Yritä siinä nyt kävellä kun housuja saa nykiä ylöspäin kokoajan.Joku vyösysteemi on kehitettävä.. Jos joku näkee Mikkelissä, vaunuja työntävän äidin jonka toppahousut roikkuvat kintuissa, se olen minä!


Kävimme tänään kaupungilla pyörähtämässä sillä jos taskussa on 10 e etuseteli Seppälään tulee se käyttää mahdollisimman nopeasti. Seppälästä yritin etsiä itselleni jotain, mutta Aino saikin pilkullisen paidan rusetilla ja keltaisen sydänhameen. Anton ja Ninassa ihastelin talvihaalareita ja aion hankkia Ainon ensi talven toppahaalarin alesta, mutta nyt mukaan mahtui vain body kokoa 92. Tykkään käyttää Ainolla bodeja mm. mekon alla ja näitä isoja kokoja harvemmin löytää.

 Aino sai myös Lindexilta pikkarit, osoitukseksi kolmen päivän saavutuksesta joka toivon mukaan jatkuu! Kolme päivää on mennyt niin että vaippaa pidetään vain unilla ja kun lähdetään ulos. Yhtään vahinkoa ei ole vielä sattunut, mutta nyt näyttää siltä että tämä voi onnistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä