Klassikoita


Olen alkanut keräämään Ainolle vähän isompien lasten kirjoja. Eilen kävin hakemassa postista paketin ja sieltä tulikin tilaamani kirjat. Tilasin nämä nettikaupasta, olivat alennuksessa ja lähtöhinnatkin edullisempia kuin Suomalaisessa. Miten siis olisin voinut vastustaa kiusausta??
Neljän kirjan yhteishinta jäi  alle 30e. Meiltä kodin saivat Ainon äiti on vihainen, Tomppa on jo iso ja Pupu Tupuna tavaratalossa.

Aino tykkää lukea kirjoja ja jaksaa jopa kuunnellakkin hieman enemmän kuin ennen. Pupu Tupu ja Aino sarjaa voisi sanoa jo klassikoiksi. Minulla ei näitä kirjoja ole ollut lapsena omasta takas, mutta muistan, että näitä on luettu joko hoidossa taikka kylässä. Haluan jatkaa perinteitä että kerätä Ainolle kirjasarjaa hänen nimellä kannettuna kun semmoinen on.  Kirjat ovat jääneet mieleeni kuvien puolesta, lapsen silmään ne onkin aika kivoja! Kuitenkin, sarja on vanha ja kirjoja on kymmenkunta, mutta kolmea kirjaa on vain saatavilla. Nyt vaan kytätään millon tulisi uudempia painoksia. Tupunaa  kyllä löytyy, samoin Tomppa kirjaa. 





Iltasatu hetkistä on tullut illan yksi kohokohdista ja Aino oikein odottaa kirjan ja unikaverin valitsemista.


 Paketissa oli myös kirja joka on meille enemmän kuin ajankohtainen. Hintaa oli jopa 3 €.Tämän ja Aino ja pakkasen poika kirjan kautta olemme yrittäneet Ainolle kertoa mitä tuleman pitää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä