Uusi lelu ja sekavia tunteita

Kauan haaveissa ollut lelu <3
Nyt se saapui ja hain sen postista tiistaina! Siitä se rakkaus alkoi <3 
Voiko olla ihanampaa kuin laadukkaat ja onnistuneet kuvat.
Vihdoin!



rv 30

Tämä viikko kiteytyy seuraaviin: uusi asunto, kamera ja vauvan vaatteet. Paljon tekemistä. Supistuksia ja tunteiden kirjoa.
Olisi tekemistä, mutta jotenkin tuntuu ettei yhdessä päivässä kerkeä paljoakaaan. 
Herätty on ajoissa n. 7.30 ja kun saat aamuhommat hoidettua, käytyä pihalla, tehtyä ruoan ja laitettua Ainon päiväunille tuntuu ettei kerkeä tekemään sitä mitä pitäisi.. esim. järjestelemään valokuvia albumiin tai laittamaan vauvan vaatteita järjestykseen, ei, silloin norkoilen koneella kuin voisin vaikka vetäistä pienet tirsat tai tehdä jotain hyödyllistä. Tällä viikolla oli Ainolla hoitoa vain kahtena päivänä, joten kotona ollaan keretty olemaan ja kiristelään hermoja.



 Tavarat on paikallaan. Nyt on vauvan vaatteet kaivettu esiin ja laitettu isot jemmaan odottelemaan. Kerkesin panikoida hävittäneeni osan vauvan vaatteista, mutta kyllähän ne löytyi, onneksi! En ole myynyt Ainon yhtäkään pientä vaatetta ja aloin jo miettiä miten hataraksi pääni on muuttunut kun täältähän laatikosta puuttuu vaikka mitä. Tunne siitä että tietää laittaneensa kaikki tavarat yhteen paikkaan ja huomaa ettei kaikki olekaan siellä. Paniikki iskee, lopulta vauvan vaatteita löytyi yhdestä jätesäkistä, äitini luota jonne olimme vieneet sen ennen muuttoa. Lisää muovilaatikoita ostoslistalle ja niihin jos lajittelisi erikokoiset vaatteet.


Kuten olen aiemminkin maininnut, nyt on tullut ostettua vauvan vaatteita tyttöjen väreissä ja hieman jo mietin tuleekohan näitä käytettyä kun on niitä entisiäkin, Ainon vanhoja ja minun vanhoja. Huoli oli melko turha, tai niin yritän uskotella itselleni. Sillä vaatteita oli, mutta ne olivat pääosin valkoisia tai neutraaleita kun emme tienneet Ainon kohdalla kumpi sieltä tulisi. Voipi olla että tulevan palleron kohdalla käytetään enmmän vaalenpunaista vauvana. Kovasti sanoin Ainoa odottaessa etten pidä vaalenapunaisesta, kuinkas kävikään!
Voi lapselle pukea sopivassa määrin tyttömäistä, ei sitä tarvitse vuorata pinkkiin ;)

Pieni leipuri.
Ensimmäinen oma pulla.
Eilen leivottiin pullaa ja laiteltiin valokuvia. Aino teki ensimmäiset rusinapullat :)
Hermo on ollut varsin kireällä. Aino temppuilee ja minun oleminen muuten onnistuu, mutta jos kyykistyn tai kurottelen lattialle niin supistelee. Äreä äiti joka järjestää itselleen liikaa tekemistä ei ole hyvä yhtälö omatahtoisen tytön kanssa. Ainolle on muuton myötä tullut taas vaihe että pelkää ääniä..
 (vaikka niitä ei ole enää puoliakaan entiseen verrattuna).  Elämä on kuitenkin tämän valituksen sijaan oikein helppoa ja mukavaa entiseen verrattuna. On sauna, Lari pääsee aikasemmin töistä ja voi käydä syömässä kotona. Pihalle pääsee helpommin ja  Ainokin nauttii, liukumäestä joka on meidän talon päädyssä. Tekemistä riittää!

Omnom
Onneksi on perjantai!
 Tänään on varsin mukava päivä! Aino sai leikkiseuraa jo aamusta. Ilalla tulee kummi kylään,äiti saa väriä päähän ja huomenna onkin suuntana Ikea!! Voin tuuletella ajatuksia muunkin kuin kotihommien ympärillä ;)

Tulossa siis Ikean ostoksia ja päivitettyä kuontaloa, mutta nyt toivotan oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
ja anteeksi tämä hyvin sekava postaus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä