Täällä me ollaan!

Tämä taukoilu kirjottamiseen tarkoittaa että on tapahtunut vaikka mitä. Juttuja kuvineen on jonossa kuhan saan niitä vain julkaistua.

Näihin päiviin (to-ti) on mahtunut neuvolaa, uusia taitoja, tupareita, amarillossa käyntiä kahdestaan, vaatepakettia, äitipolikäynti ja tentti sekä ihan vaan tylsistymistä. Nyt  kun tentti on pois alta voin jo miettiä jotakin muuta! Eikä muuten tarvitse vuoteen miettiä yhtään tenttiä!!


Maha kasvaa kovaa vauhtia, yllätys. Jalkoja on turha pälyillä kun niitä ei nää kuin peilin kautta ;) 

Perjantaina kävimme neuvolassa ja eipä mitään ihmeitä. Verenpaine on alaalla, mutta niin se on ollut tähänkin asti.  Supistukset  hieman rajoittaa menoa sillä niitä tulee 5-10 päivässä ja jotkut on kipeämpiä kuin toiset. Yhtään ei helpota että vauva on kääntynyt pää alaspäin ja heiluttelee päätään niin että välillä oikein vihloo tuonne alas.
 Äitipolikäynti kuitenkin varmisti etteivät supistukset ole edistäneet tilannetta niin että kaveri syntyisi. Eli normaalia elämää voimme viettää, mutta jos supistukset eivät lakkaa ollenkaan niin sittenhän se onkin käynti sairaalalla. Kunhan nyt viikot menisivät eteenpäin ja olisi jo viikko 35 ! Sitten ei enää kaverin tuloa yritetä estellä. Minun tuurilla laskettuaika ylittyy eikä vauvaa kuulu kuin huhtikuun lopulla.

Hiihtoloma on käynnissä ja kaikki viettävät sitä jossain muualla kuin kotona. Noh kumpa mekin, mutta ei. Lari on normaalisti töissä ja me muut kotona. Kauemmaksi en uskalla Ainon kanssa kahdestaan lähteä joten ei jää kauhesti vaihtoehtoja... me vaan ollaan ja möllötetään.


Kuva viime perjantaina otettu rv 33

Maha kasvaa niin että paidat jotka ostin alennuksesta alkavat jäädä lyhyeksi. Nukkuminen on katkonaista ja vessassa saa ravata yöllä. Voin sanoa että välillä tuntuu siltä etten tee muuta kun valita ja mielialat heittelehtivät minkä kerkeävät. Voi Lari raukkaa joka kaiken joutuu kestämään!

Odotan jo ensi viikkoa ja sitä seuraavaa sillä nään ihmisiä ja saan jotakin sosiaalista elämää ;) alkaa kotiympyrät hieman kaatamaan seiniä päälle. Enää olisi kuusi koulupäivää/Ainon hoitopäivää jäljellä. Huh ja apua! niin se aika menee vaikka tuntuu ettei viikot etene millään... :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä