Vaatteita(ko)?

Olen saattanut mainita muutaman kerran hurahtaneeni lasten vaatteisiin. Noh, ehkä pahemman kerran on nyt käynyt. Postilaatikkoon on ilmestynyt paketteja ehkä hiemankin usein. 
Tässä muutamia juttuja joita on tullut ostettua facebookin kirppareiden tai muiden kirppiksien kautta.


On tullut jemmailtua isompia että pieniä kokoja. Olen ihastunut lindexin ihaniin kuoseihin joita ei tällä hetkellä kaupoista löydy.


 Järjestellessä vauvan vaatteita huomasin että nyt on sen verran 62-68 bodeja että hohhoijjaa. Näinköhän näitä tulee käytettyä. Katsotaan kuinka käy. Minkäs sitä itselleen mahtaa ;) 




 Ja isosiskollekkin on löytynyt muutama paita ihanilla kuoseilla



 Nyt olen kuitenkin hillinnyt itseni ja ainoa juttu joka on postissa tulossa, on haalari joka soveltuu hyvin turvaistuimeen. Eli pussimainen alaosa jossa on reikä turvavyölle. Ehkä pahamaineista on pyöriä kirpputoreilla ja löytää haluamansa halvempaan hintaan kuin normaalisti. Se laskee kynnystä ostaa esim. body joka maksaa 3e postikuluineen. joten kuka enää ostaa uutena mitään?? ;)


 Tämähän on vain ekologinen tapa kierrättää eikös juu??

Pikkutytölle pieni mekko <3
Tämä mekko on yksi suosikeista ja olen sen alennuksesta löytänyt. Kuosi on ihana ja tätä ei tulla antamaan tai myymään eteenpäin vaan tämä päätyy kehyksiin muutaman muun vauvajutun kanssa sitten tulevaisuudessa.
Tarkoitus on kerätä kehyksiin Ainon ja vauvan juttuja joita ovat pienenä käyttäneet ja ripustaa seinälle muistoksi vauva-ajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä