Väsymystä


Raskausviikoja pyörähtää käyntiin jo 31! Vointikin alkaa olla sen mukainen. Tunnen itseni ryhävalaaksi ja tällä viikolla olen ollut erittäin väsynyt. Väsymystä korostavat alhainen verenpaine ja siihen yhtälöön aikaiset herätykset. Keskiviikko iltana tuntui etten pysty syömään kun päässä heittää. Torstaina kävin tarkistuttamassa verenpaineen ja alhaallahan se oli. Olo on parantunut hieman ja pientä suuolasta voin  nyt syödä, hyvällä omalla tunnolla. ;)


Kaksi viikkoa hiihtolomaan, joten jos nyt mieli ja kroppa kestäisi nuo  aikaiset heräämiset, niin ei tarvitsisi ajatella mitäään sairaslomia, niihin ei nyt olisi varaa! Jospa vain osaisin ottaa rennosti enkä hötkyillä joka suuntaan. Tänäänkin olimme Ainon kanssa kotosalla, noh siivouspäivähän siitä tuli. Se siitä rauhallisuudesta :D kuitenkaan en mattoja ruvennut puistelemaan


Tätä iltaa piristää elokuva: 21 tapaa pilata avioliitto! Viimeksi olemmekin käyneet yhdessä elokuvissa noin vuosi sitten. Johan on aikakin, voi sitten hyvällä omalla tunnolla mennä taas vuoden päästä ;)

Rentouttavaa viikonloppua!

Minä yritän tankata ihanaa, ruotsia päähäni kun maanantaina olisi tentti... jess! -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä