Nukkumisjärjestelyt uusiksi


Aino on nukkunut tähän asti meidän huoneessa häkkisängyssä. Isojen tyttöjen sänkyyn siirtyminen on ollut pitkään mietinnässä, varsinkin kun kakkonen ilmoitti tulostaan. Entiseen asuntoomme emme viitsineet raahata minun vanhaa nuorisosänkyä, olisihan se ollut vain tiellä muutonkin keskellä. Nyt kuitenkin olemme kahden viikon sisällä tehneet jotakin asian hyväksi.

Saimme sängyn Ainon huoneeseen, patjan hankittua. Sänkyyn ollaan viikon verran tutustuttu ja siinä pyöritty päiväsaikaan. Perjantaina aloittelimme siinä päiväunien nukkumisella ja  Ainokin ihan hämmästyi kuinka hän nukkui omassa huoneessaan. Tarkoitus oli että nukutaan ensin muutamat päiväunet ja katsotaan miten lähtee käyntiin. Kuitenkin Aino oli eilen sitä mieltä että hän nukkuu omassa sängyssä yön.

No sinne tyttö laitettiin nukkumaan ja yhdellä heräämisellä selvittiin. 5 aikaan kävin tytön vieressä ja puoli 8 aikaan, Aino heräili. Voiko paremmin mennä ekaksi kerraksi ! :) Tietysti voi olla että tässä mennään vielä takapakkia, mutta aika lupaava alku :) ja onhan tässä vielä aikaa vauvan tuloon noin kaksi kuukautta joten tätä keretään harjoitella. Kivi vierähti sydämmeltäni kun kaikki alkoikin sujua kuin itsestään.

Tuli siinä äidillekkin kyynel silmään kun häkkisänky ammotti meidän huoneessaan tyhjän panttina ja iso tyttö  omassa huoneessaan :´ )




Vielä kun saisi tytön nukahtamaan itsekseen niin kaikki olisi täydellistä.


Meidän makuuhuoneessa häkkisänky on laitettu ns. pois käytöstä, odottamaan vauvaa. Juuri kun sain häkkisängyn laitettua niin ettei se vie tilaa, tulee hoitopöytä ja makuuhuoneemme muuttuu hyvinkin ahtaaksi. Muistutus siitä, meille oikeasti tulee vauva ja kaikki alkaa taas alusta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä