Iskikö hulluus? ehkäpä..

Pakolliset lihapullat ja rikoskumppanini Tiina ;)

Ikea reissu on takana ja jalat edelleen hellänä ! Budjetti meni hienosti yli -.- ja tavaraa mätettiin kärryyn kuin suuremmatkin mielipuolet. Hyödyllisiä juttuja löytyi siis enemmän kuin olin ajatellut ;)

Vessan hyllyjä, tabletteja, kynttilöitä,sisustustarroja (todella tarpeellisia! ) , taulu eteiseen, liukuestomatto, tyyny ja peitto Ainolle, mobile ja hoitoalustan suojus, jälkiruoka astioita jne..
Paras heräteostokseni on suojus hoitoalustaan! En edes tiennyt sellaisia olevan ja kun hoitoalustan ulkonäkö ei miellytä niin sain nyt siihen oikein kivat frotee -suojat!
 Onneksi kaikkea ei löytynyt mitä netistä vähän etukäteen kattelin, mutta taulu eteiseen oli löytö! Aivan ihana, koostuu kolmesta palasesta, juuri jotain neutraalia ja nättiä johon ei heti kyllästy! Sopii kuin nakutettu lipaston päälle! Nyt vain saisi tuon miehen laittamaan kaiken seinälle/paikoilleen.. taulut odottaa laittajaansa



Kumpa kaikki olisi jäänyt Ikean ostohoihin. Kuitenkin lähdimme vielä Ikean jälkeen Karismaan josta tehtiin löytöjä ehkä enemmän kuin laki sallii. Siellä hulluus sai vallan.Kumpa olisi ajettu ohi, tai sitten ei ;)

 Poikkesimme lastenvaateliike Jasper Juniorissa, jossa ehkä sekosin täysin nähtyäni -50, -60 ja -70% alennukset. Voiko niin hyviä tarjouksia edes ohittaa jos kyseessä on Reiman, Jonathanin, Espritin ja Tutan sekä monen muun merkin alennuksia, ulkovaatteista sisävaatteisiin.

Pohdintaa on ollut ensi talven toppahaalarista, mutta en silti halunnut pulittaa siitä 100e ja isommat koot kun maksavat. Kyseisestä liikkeestä löysin Jonathanin haalarin 104 cm ja alle 50 e, ovh 89. Mikään isompien haalarien kuoseista ei ole miellyttänyt ja ihan varma en vieläkään ole, pidänkö siitä että haalarin alaosa on yksi värinen.. mutta kun halvalla sain..Miksi vauvojen haalarit on miljoona kertaa nätimpiä??
 Mukaan lähti Ainolle myös isommat hanskat, ihana pipo <3 ja mekko jota en vain voinut jättää hyllyyn!



Pienellekkin tietysti löyty vaikka mitä.. yökkäri, body, puolipotkarit, Tutan pöksyt ja isommat persikan väriset pöksyt ensi syksyksi. Nalle -merkistä en ollut ikinä kuullutkaan, mutta ihania kuoseja ja hieman erilaisia joita hyvin yhdistää liloihin tai valkoisiin housuihin. Myönnän nyt on meneillään itselläni lilakausi, lastenvaatteissa, mut haittaakse??

Nyt ollaankin sitten säästökuurilla hutikuuhun :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä