Super iso tyttö!

Meillä on jo pieni hiihtäjän alku, ehkä tuleva kilpahiihtäjä ;)
 tai sitten ei. Larin mummo oli sitä mieltä että onhan nyt tytölle sukset saatava, kun ne vielä olivat Tokmannilla tarjouksessa. Antoi Ainolle suksirahat ja me teimme työtä käskettyä. 


Ajatus suksista on vain enemmänkin huvittanut ja varsinkin sitten hiihtämisestä. Ainon hermot eivät tunnetusti ole kovin pitkät ja suksien testailua on pitänyt harrastaa viikon verran. Noh, isi sai ne säädettyä viime sunnuntaina. Itse en ruvennut konttailemaan ja kyykkimään pienen hiihtäjän vierellä joten jätin tämän homman isän ja tyttären väliseksi harrastukseksi. 


Kun sukset saatiin jalkaan ja sauvat käteen.Voi sitä hymyn määrää mikä Ainon naamalta loisti :) Olihan tyttö nähnyt muidenkin hiihtävän ja nyt pääsi itsekkin kokeilemaan. Pystyssä pysyi, eteenpäin pääsi ja sauvat pysyi kädessä sekä hermot  kasassa. Oli siinä äidillä ja isillä ihmettä, miten hyvin se onnistuikaan! 


Eikä tässä vielä kaikki. Aino kun siirty omaan huoneeseen nukkumaan oli tarkoitus että tyttö jossain vaiheessa saataisiin sinne nukahtamaan itse. Minä mahan kanssa nukuttamassa pienessä sängyssä ei oikein enää tuntunut hyvältä. Isi nukutti Ainon yö unille, mutta päivisin homma jäi minulle. Ajatus siitä että minä, vauva ja Aino päiväunille käymässä ei oikein napannut. Joten rupesimme tekemään jotakin asian suhteen.

Edistystä on tapahtunut ja Aino nukahtaa itsekseen omaan sänkyyn. Luen kirjan ja peittelen jonka jälkeen jätän tytön omaan huoneeseen. Aino huhuilee äitiä ja saattaa hieman tirauttaa, mutta tokaisen että äiti käy omaan sänkyyn nukkumaan ja kauniita unia. Tyttö nukahtaa alta aika yksikön, milloin nalle kainalossa tai nukke. Pistää vaan miettimään että näin olisi voinut tehdä jo ajat sitten. Noh, parempi nyt kuin ei milloinkaan. Enemmän se minua kirpaisi kuin tyttöä ;) 

Aino nukkuu yönsä levollisemmin ja ei enää turhia herätyksiä, äitin tai isin huutoa yöllä huoneeseen. Tyttö herää vessaan 1-2 kertaa yöllä ja arvatkaas mitä!!!?

 Kipittää itse potalle ja takaisin sänkyyn. Onko meillä vähän iso tyttö!! :´ )

1 kommentti:

Kerro ihmeessä